Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriiOSWhatsApp

WhatsApp Birden Fazla Hesap Açma Özelliğini Getiriyor

WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği aynı telefonda birden fazla hesap açma özelliği çok yakında kullanıma sunulacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp uzun yıllardır beklenen bir özelliği daha kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp geliştirme ekibi, kullanıcıların klonlama gibi ek hilelere gerek kalmadan aynı cihazda birden fazla hesap açmalarına olanak sağlayacak.

Yeni işlev özellikle iki SIM kartlı akıllı telefon kullanlara büyük kolaylık sağlayacak. Yenilik zaten WhatsApp’ta ortaya çıktı, ancak şu ana kadar yalnızca beta test kullanıcıları tarafından test edilebiliyor. Android için WhatsApp 2.23.18.21 beta sürümü, daha fazla test kullanıcısına çoklu hesap özelliğini ve profil sekmesini getiriyor.

Özellik şu anda geniş bir test kullanıcı kitlesine sunulduğu için geliştirme sürecinin son aşamalarında olması ve önümüzdeki birkaç ay içinde herkesin kullanımına sunulması muhtemel görünüyor.

Beta test kullanıcılarının kullanımına sunulan bir diğer özellik ise kendi WhatsApp profilinizi ve genel ayarlarınızı görüntülemenize ve düzenlemenize olanak tanıyan yeni Profil sekmesi oldu.

WhatsApp yakında aynı telefonda birden fazla hesap çalıştırmanıza izin verecek

Öte yandan NTV’nin haberine göre WhatsApp’ta video mesajlara kontrol paneli geliyor. Android ve iOS için WhatsApp beta’nın en son güncellemeleri ile anlık video mesajları paylaşma özelliğini yönetmek artık mümkün.

Önceden, varsayılan olarak etkin olduğu için bu özelliği devre dışı bırakmak mümkün değildi. Ancak yeni işlev sayesinde kullanıcılar artık bu özellik üzerinde kontrol sahibi oluyor ve isterlerse devre dışı bırakabiliyorlar.

Bu geçiş ile WhatsApp, kullanıcılara bu özelliği tamamen devre dışı bırakma seçeneği sunarken, video mesajları almaya devam etme olanağı da sağlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu