Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sony Xperia XA 2017 videosu yayınlandı!

Sony’nin geçen yıl duyurduğu Xperia X akıllı telefon serisinin giriş seviyesindeki temsilcisi Xperia XA’nın devam modeli geliyor. Kısa süre önce bir görüntüsü yayınlanan Xperia XA 2017 akıllı telefonun bu defa inceleme videosu yayınlandı.

Xperia XA 2017 ortaya çıktı

Sony G3121 model numarasına sahip olan akıllı telefon sahip olduğu tasarım itibariyle Xperia XZ modelini hatırlatmıyor değil. kavisli kenarlar ve köşeli tasarım görünüşe bakılırsa Sony’nin bu yılki Xperia akıllı telefonlarda benimseyeceği tasarım olacak. Yeni nesil Xperia XA telefonun kenar çerçeveleri oldukça ince görünüyor. Bu da telefonda parmak izi tarayıcısının bir kez daha yer almayacağı anlamına geliyor.

Xperia XA 2017
Xperia XA 2017

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çalışan telefonun teknik detayları şimdilik bilinmiyor. Ancak telefonda 23 megapiksel çözünürlüklü bir kamaranın yer alacağı iddia ediliyor. 27 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak telefon hakkında bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz. Alt bölümde telefonun 2 dakikalık inceleme videosuna göz atabilirsiniz.

 

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy S8 tasarımı şekilleniyor!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu