Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei FreeBuds SE 2 Uygun Fiyatıyla Çıkış Yaptı

Huawei ürün yelpazesine Huawei FreeBuds SE 2 adlı yeni bir kablosuz kulaklık dahil etti. FreeBuds SE 2 Türkiye'ye gelecek.

Huawei FreeBuds SE 2 resmi olarak çıkış yaptı. Markanın ilk etapta Çin pazarına yönelik sunduğu kulakiçi kulaklık çözümü, şık bir görünüme, hafif bir tasarıma ve 40 saate kadar müzik çalma özelliği sunuyor. FreeBuds SE 2, 10 dakikalık şarjla 3 saatlik çalma süresi sağlıyor. Kulaklık tek şarjla ise toplamda 9 saat çalma süresi sunabiliyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süre 40 saate kadar çıkıyor.

FreeBuds SE 2‘nin ağırlığı yalnızca 3,8 gram. Önceki modelde ağırlık 5.1 gramdı. Önceki modele göre ağırlık önemli ölçüde azaltılırken, bu durum kulaktaki konforu artıracaktır. Kulaklık ayrıca kulak algılama doğruluğunu artırmak için 300.000’den fazla büyük veri analizi ve ergonomi simülasyonu ile birlikte gelir.

FreeBuds SE 2 kulaklık, yarı kulakiçi bir tasarıma sahip. Ayrıca, kasa artık yuvarlak bir kare şeklinde. kulaklığın bu yapısıyla FreeBuds Pro’yi hatırlattığını söyleyebiliriz. FreeBuds SE 2 ne yazık ki her yönüyle gürültü engelleme özelliğine sahip değil,  bunun yerine, çağrı esnasında gürültü iptal sağlıyor.

FreeBuds SE 2, güvenilir ve kararlı bağlantı için Bluetooth 5.3 protokolünü kullanıyor.  Ses ve video senkronizasyonu, bağlı cihazda izlediğiniz içerik için sürükleyici bir deneyim sağlar. Kulaklık ayrıca kutusu açıldığında bir Huawei telefona otomatik olarak bağlanabilecek.

Huawei’in yeni nesil kulaklığı, toz geçirmez ve su sıçramasına dayanıklılık için IP54 sertifikasıyla geliyor. Kontroller noktasında FreeBuds SE 2, hareketleri ve dokunma işlemlerini destekleyen yerleşik bir sensöre sahiptir. Bir oynatmayı oynatabilir/duraklatabilir/değiştirebilir veya bir aramayı cevaplayabilir/askıya alabilirsiniz.

FreeBuds SE 2, 179 yuan (24 $, 22 €) fiyatıyla piyasaya çıktı ve bugün Çin’de ön satışa sunuldu. İlk satış 19 Temmuz olarak belirlenirken, Huawei sınırlı bir süre için 20 yuan indirim yapıyor, ardından perakende satış fiyatı 199 yuan’a (27 $, 25 €) çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu