Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pocket İçin Önemli Bir Kamera Güncellemesi Başladı

Huawei’in popüler katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket için yeni bir güncelleme başladı. Güncellemede kamera odaklı gelişmeler yer alıyor.

Huawei P50 Pocket için önemli kamera yeniliklerinin yer aldığı bir güncelleme başlattı. EMUI 12 12.0.1.192 sürüm numarasını taşıyan güncelleme 1.06 GB büyüklüğünde olup kullanıcılara OTA (şebeke) üzerinden ulaştırılıyor.

Yeni güncelleme ile birlikte P50 Pocket kullanıcıları doğrudan telefonun kapak ekranından fotoğraf çekmeden önce ön izleme yapmalarını sağlayan kapak ön izleme özelliğini getiriyor. Kullanıcılar bu sayede kapağı açmadan çektikleri fotoğrafı görebilecekler. Kullanıcılar ayrıca ana kamera ile çok daha yüksek kalitede özçekimler yakalayabilecek.

Huawei P50 Pocket Güncelleme Ayrıntıları

  • Kamera: Kameraya, çekim sırasında en iyi şekilde göründüğünüzden emin olmak için gerçek zamanlı olarak kapak ekranından çekimden önce önizlemeye izin veren kapak ekranı önizleme özelliği eklendi.
  • Temalar: Bu özellik, ekran küçülene kadar kapak ekranı temasına dokunup basılı tutarak, ardından sola veya sağa kaydırarak temalar arasında geçiş yapmanızı sağlar.
  • Sistem: Sistem kararlılığı iyileştirildi.
  • Koruma: En son sistem güvenlik güncellemeleri Mayıs 2022’ye yükseltildi.
  • Widget: Kullanıcı deneyimi geliştirildi.

Güncelleme ilk etapta Asya ülkelerinde başlamış görünüyor. Çok yakında Türkiye’de de göreceğimiz güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

P50 Pocket, tanıtıldığı andan itibaren kullanıcıların en fazla ilgi gösterdiği üçüncü (bir ve ikide Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3) katlanabilir telefon olma başarısını gösterdi. Türkiye fiyatı 23.000 TL seviyesine kadar gerileyen telefonun detaylı incelemesine alt bölümde göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu