Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android 13 için Tarih Açıklandı! Android 12’yi Unutun!

Google, Android 13 sürümünü göstereceği Google I/O 2022 etkinliğinin tarihini açıkladı. Android 12 beklerken şimdi de yeni sürüm geliyor…

Bu yıl, Google’ın yıllık geliştirici konferansı Google I/O 2022’nin 11 Mayıs ve 12 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklandı. Bu etkinlik Shoreline Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ve yine pandemiden dolayı online olarak düzenlenecek. Etkinlikte Android 13 güncellemesinin ön gösterimi de yapılacak. Google’ın ayrıca uygun fiyatlı Google Pixel 6a ve Pixel Watch modellerine de bu etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Google genellikle her yıl bir bulmaca yayınlar ve bu bulmaca çözüldüğünde o yılın IO konferansının tarihlerini gösterir. Bu yılın bulmacasını çözmek, tarihlerin 11 Mayıs ve 12 Mayıs olduğunu gösteriyor. Google bu tip oyunları çok seviyor.

Bilmeyenleriniz için Google IO, genellikle Google’ın geçtiğimiz yıl üzerinde çalıştıkları tüm çeşitli projeleri ve ayrıca geleceğe yönelik planlarını sergilediği bir etkinliktir. Chrome, Haritalar, Google Asistan ve tabii ki halihazırda geliştirici önizlemesi yayınlanmış olan Android 13 hakkında duyurular bekliyoruz.

Bu yıl, etkinlik 2021’e kıyasla bir gün daha kısa. 11 Mayıs’ta Sundar Pichai’nin ana açılış konuşması ve diğer geliştirici konuşmaları gerçekleşecek. Bundan sonra, önceden kaydedilmiş çeşitli oturumlar, 12 Mayıs’a kadar çeşitli etkileşimli etkinliklerle birlikte yayınlanacak. Yeni Android güncellemesinin nasıl olacağı ve ne gibi yenilikler sunacağı şimdilik bilinmiyor.

Daha bir dizi amiral gemisine Android 12 güncellemesi gelmemişken Android 13’ün tanıtılacak olması oldukça trajikomik bir durum. Artık firmaların elini taşın altına koyması ve güncellemeleri Apple gibi yayınlaması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu