Akıllı TelefonAndroidGenelGoogle

Google Android 12 Güncellemesini Daha Kararlı Hale Getirdi

Google Android 12 sürümünü hızla daha kararlı bir hale getirmeye çalışıyor. Android 12 için yayınlanan son beta birçok düzeltme içeriyor.

Google Android 12 sürümünü yaklaşık bir ay önde duyurdu. Bugün itibariyle üçüncü düzeltme güncellemesini alan yeni Android sürümünün son kullanıcı ile buluşması en iyi ihtimalle eylül ayında gerçekleşecek. Şu sıralar Pixel telefonlar başta olmak üzere bazı telefonlarca test edilen Android 12 için beta 2.1 sürümü indirilebilir durumda. Yeni beta güncellemesi birçok düzeltme içeriyor.

Sadece 4.06 MB büyüklüğünde olan güncelleme kullanıcılar tarafından rapor edilen bazı sorunlara acil çözümler getiriyor. Bu düzeltmelerin başında kilit ekranda yaşanan donmalar ve hava durumu / takvim widget’nın doğru görüntülenmemesi geliyor.

Google Android 12 Beta 2.1 İle Gelen Düzeltmeler

  • Kullanıcıların kilit ekranındaki bilgilere erişmesini engelleyen bir sorun düzeltildi. Örneğin, bildirim gölgesi için aşağı kaydırma, bildirimleri kaydırma veya telefonun kilidini açmak için yukarı kaydırma.
  • Hava durumu ve takvim etkinlikleri gibi bilgilerin ana ekranda veya kilit ekranında görünmesini sağlayan widget’ın görünmemesine neden olan sorunlar düzeltildi.
  • Hareketli gezinme ile en son uygulamalara erişirken bazen oluşan titreme veya titreyen animasyonlara neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Telefon yeniden başlatılana kadar bazen mikrofon ve kamera izin göstergelerinin takılıp kaybolmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
  • AVD’nin internete bağlanmasını engelleyen, Android 12 çalıştıran bir Android Sanal Aygıt (AVD) ile Android Öykünücüsünü kullanırken bir sorun düzeltildi.
  • Beta’yı alıp cihazı sıfırladıktan sonra bazı kullanıcıların kurulum sihirbazında takılı kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu