Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra Cephesinde Yaşananlar Xiaomi’yi Sevindirdi


Heyecanla beklediğimiz Galaxy S22 Ultra gecikebilir. Son gelişmeler Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihinin sarkabileceğini işaret ediyor.

Galaxy S22 Ultra başta olmak üzere Galaxy S22 serisi hakkında son dönemde sayısız gelişme yaşanmakta. Telefonların bırakın tasarımlarını birçok teknik özellik detayı bile şimdiden kesinlik kazanmış durumda. Üstelik tüm bu gelişmeler daha telefonların tanıtılmasına bir buçuk ay varken yaşanıyor. Galaxy S22 serisinin 8 Şubat tarihinde tanıtılacağı ve 18 Şubat tarihi itibariyle satışa sunulması bekleniyordu. Fakat son gelişmeler Galaxy S22 serisinin daha geç bir tarihte satışa sunulacağını gösteriyor.

Güney Kore’den gelen son bilgiler Samsung adına endişe verici. SamMobile sitesinde yer alan habere Galaxy S22 ailesinin çıkışı şubat sonu ya da mart başını bulabilir. İki ya da üç haftalık gecikmeye tedarik zincirlerinde karşılaşılan sorunların neden olduğu bildiriliyor. Samsung bu sorunlar yüzünden Galaxy S21 FE modelini iki defa ertelemek zorunda kaldı. Neyse ki telefon 4 Ocak tarihinde tanıtılacak.

Galaxy S22 Ultra kamera

Sadece Samsung değil, akıllı telefon başta olmak üzere teknolojisi dünyasının neredeyse tümünde tedarik zincirleriyle ilgili sorunlara karşılaşılmakta. Dolayısıyla dünyanın bir numarası olan Samsung’un bu sorunlardan etkilenmesi şaşırtıcı olmadı.

Galaxy S22 serisinin birkaç hafta geç satışa sunulacak olması başta Xiaomi olmak üzere bazı markaların ellerini ovuşturmasına neden olacaktır. Bu gecikme ve telefonların tüm detaylarının açığa çıkması bazı kullanıcıları OnePlus 10 ve Xiaomi 12 tarafına çekebilir.

Konu hakkında henüz Samsung cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Samsung muhtemelen ocak ayı içerisinde Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihine açıklık getirecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu