Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobiroller

iQOO 9 Serisi Kamerası ile Sektörde Rakip Tanımayacak

Kamerası ile gündeme büyük ses getiren iQOO 9, yeni gelişmeleri ile gündemde. İşte yaklaşan telefonun detayları sizlerle.

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen iQOO 9 ve Pro sürümü, yeni kamera detayları ile bekleyenlerini heyecanlandırdı. Son raporlar, bu ikilinin Samsung’un öne çıkan lenslerinden birisini birincil kamera olarak kullanacağını ortaya çıkardı. Gelin resmi detaylara bir göz atalım.

iQOO 9 Serisi, Samsung GN5 Lensinden Güç Alacak

Şirketin yeni yayınladığı resmi afişe bakarsak, yaklaşan bu akıllı telefon serisinin birincil kamerasında 50 Megapiksel gücünde Samsung GN5 lensi kullanılacağını anlamış oluyoruz. Ayrıca iQOO 9 Pro’da optik yakınlaştırma için micro-PTZ 2.0 teknolojisinin eklendiğini görüyoruz. Ek olarak kameranın, gimbal düzeyinde bir OIS deneyimi sunacağı de belirtildi.

Ek olarak, afişteki lens içerisindeki görüntüye baktığımızda çok geniş açılı bir şehir görseli ile karşılaşıyoruz. Böylece, ikincil kameranın ultra geniş lensten oluşacağını anlayabiliriz. Ayrıca Pro sürümde bulunan balık gözü modu ile ultra geniş çekimlere derinlik efekti eklenebilecek.

iQOO 9

Teknik özelliklere gelirsek serideki iki telefon da Snapdragon 8 Gen 1‘den güç alacak. Her iki modelin de 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve Android 12 işletim sistemi desteği sunması bekleniyor. Pro sürüm, QHD+ çözünürlük ve 120Hz ekran yenileme hızı sunan 6.78 inçlik kavisli AMOLED LTPO ekrana sahip olacak.

Bu teknik özellikleriyle yaklaşan telefon, kullanıcılarına performanslı donanım ve kamera deneyimleri sağlamış olacak. 6 Ocak’ta piyasaya sürülmesi beklenen yeni telefon serisinin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu