Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Yönetmenin Bakışı Özelliği İle Ne Yapmayı Planlıyor

Eski amiral gemisi telefonlarına yeni cihazlarından özellikler eklemeyi seven Samsung, Yönetmenin Bakışı özelliği ile planlar yapmakta!

Haberimize geçmeden önce Samsung tarafının yönetmenin bakışı olarak isimlendirdiği özelliğin ne olduğunu hatırlayalım. Samsung bu yeniliği ilk defa S21 cihazı ile birlikte tanıtmıştı. Özellikle video çekmeyi ve montajlamayı seven kamera tutkunu insanlar ve hatta gençler arasında çok da sevilmişti.

Samsung Yönetmenin Bakışı Özelliği Nedir ve Bu Özellik İle Ne Planlıyor?

Yönetmenin bakışı özelliği başlıca siz bir video çekerken arka planda hazırda bekleyen diğer 3 kameranın çektiği bakış açılarının küçük resimler olarak size sunulmasına verilen isimdir. Bu özellik sayesinde küçük resimlerden gördüğünüz kameralara tıklayıp bakış açısı değiştirebilirsiniz. Ya da markanın kendi deyişiyle, bir doğum günü videosu çekiyorsanız hem arka kameradan arkadaşlarınızı, hem de ön kameradan kendinizi aynı anda videoya alabilirsiniz.

Samsung S20 Yönetmenin Bakışı Özelliği

Elimize geçen bir görsele göre Samsung tarafı Galaxy S20 5G model cihazlarına bu özelliği getirmeyi planlıyor ve bunu bir satış stratejisi olarak kullanıyor. Görselin hangi pazara ait olduğu bilinmiyor ancak bahsi geçen model böyle bir güncelleme alırsa fazla şaşırmamak gerekiyor. Kullanıcıları mutlu eden bu haberin devamında yönetmenin bakışı özelliğine biraz daha deyinmek istiyorum.

Hem arka kameradan hem de ön kameradan kayıt alma imkanı sunan bu özellik Vlog videolar çekmeyi seven kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Özelliğin 3 farklı kullanım şekli bulunuyor. İsterseniz ekran içinde ekran şeklinde kendi görüntünüzü istediğiniz yere yerleştirebiliyorsunuz. 2. seçenek ise ekranın ortadan ikiye bölünmesi ile bir tarafta sizin bir tarafta da arka kameranın çektiği görüntüyü elde edebiliyorsunuz. Son seçenek ile birlikte de sağ üst kısımda bulunan kendi görüntünüzü cihaz sizi kaydetmeye devam ederken gizlemek mümkün kılınıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu