Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHonorMobiroller

Honor X40 GT Bambaşka Bir Telefon Olmaya Geliyor!

Honor’un yeni canavarı Honor X40 GT hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bu telefon rakiplerine göz dağı verecek. İşte özellikleri.

Honor’un yarın tanıtacağı yeni canavarı Honor X40 GT kendini göstermeye başladı. Bu telefon 144 Hz tazeleme hızına sahip 16 kat daha hassas dokunuşu ile oyuncu telefonu sektöründe bir ilke imza atacak. Çinli teknoloji devi, yeni oyuncu telefonun 144Hz’e kadar yenileme hızını destekleyen 6.81 inç ultra dar çerçeveli ekrana sahip olacağını resmen duyurdu.

Ayrıca yeni telefonun ekranı 480 Hz’lik bir dokunma tepki hızını destekliyor. Bu da dokunmalara neredeyse anında tepki vermesini sağlayacak. Testler, Honor X40 GT’nin en az 60 FPS frekansa sahip popüler oyunlarda maksimum performansta çalıştığını gösteriyor.

Honor X40 GT’nin Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti ile donatılacağı daha önce duyurulmuştu. SD 888 en güncel yonga seti olmamasına rağmen hala çok yüksek performans sergiliyor. Honor eski nesil yongayı kullanarak fiyat/performans noktasında rakiplerine göz dağı verecek. Telefonda cihazın genel performansında önemli bir artış sağlamak için CPU, GPU ve bellek frekanslarını optimize eden Honor’un GPU Turbo X teknolojisi için de destek yer alacak.

Fiyat açısından firmanın şimdilik nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Honor’un yeni canavarının ülkemiz topraklarına da gelmesini bekliyoruz. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan bu telefonun 16 GB RAM’e kadar destek verip vermeyeceğini de yarın öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu