Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 İşlemcisi ile Piyasanın En İyisi Olacak!

Şirketin amiral gemisi OnePlus 10, işlemci detayı ile gündemi salladı. İşte yakında piyasaya sürülmesi beklenen telefonun yeni gelişmeleri.

Serinin en güçlü üyesi olması beklenen OnePlus 10, resmi bir duyuru ile işlemcisi hakkında netlik kazandı. Özgün tasarımı ve donanımı ile müşterilerine büyük güç sağlayacak cihaz, Snapdragon yonga setlerinin en güçlüsünü kullanacak.

OnePlus 10 Snapdragon 8 Gen 1 Yonga Seti ile Piyasayı Sallayacak

OnePlus CEO’su Liu Zuohu, paylaştığı gönderisinde serinin en son üyesi ve amiral gemisi OnePlus 10’un yeni nesil Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi ile destekleneceğini doğruladı.

OnePlus 10

CEO, daha sonra OnePlus’ın yazılım ve donanım geliştirme kaynaklarının, bu işlemciyi son derece optimize edilmiş bir yazılım deneyimi ile telefona kazandıracaklarını da açıkladı. Bu işlemcisi ile cihaz, çok yüksek performanslar sunacak.

Ayrıca bu akıllı telefon, önceki modellerden farklı olarak Qualcomm yonga setini ilk kullanan modellerden biri olacak. Cihazın küresel lansmanının mart veya nisan aylarında yapılması bekleniyor.

OnePlus 10

Standart OnePlus 10’un hakkında şu anda kesin bir netlik yok ancak işlemcisinin Snapdragon 8 Gen 1 olacağının doğrulandığını tekrardan hatırlatalım. OnePlus 10 Pro ise 120 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.7 inç kavisli Quad HD+ AMOLED panelli bir ekrana sahip olacak. Ekranın sol tarafında ise delikli bir ön kamera bulunacak. Cihaz 12 GB LPDDR5 ve 256 GB’a varan UFS 3.1 dahili depolama ile desteklenecek.

Kamera bölümünde ise, 48 Megapiksel geniş sensör, 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 8 Megapiksel telefoto lensten oluşan bir Hasselblad kamera sistemine sahip olacak. Seri hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu