Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

Satışlardaki düşüşe rağmen yeni iPhone modelleri ucuz olmayacak

2018 yılında iPhone satışlarında yaşanan düşüşe rağmen bu yıl tanıtılacak yeni iPhone modellerinin ucuz olmayacağını belirten bir rapor yayınlandı. Droid Shout sitesi tarafından yayınlanan yeni bir rapora  göre Apple bu yıl piyasaya üç yeni iPhone çıkaracak. Bu telefonlar mevcut iPhone XS Max, iPhone XS ve XR’nin devam modelleri olacak. Bu üçlü Amerika’da geçen yılki iPhone’larla aynı fiyatlardan satışa sunulacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Başka bir ifadeyle iPhone XR’nin devam modeli 749 $, iPhone XS’nin devam modeli 999 $ ve iPhone XS Max devam modeli ise 1.099 $ fiyat etiketi taşıyacaklar.

yeni iPhone
yeni iPhone

2018 yılında iPhone’ların fiyatlarının yüksek olduğu yönünde çok fazla eleştiri yapıldı ve bazı pazarlarda satışlarda ciddi kayıplar yaşandı. Ancak Amerika’da satışları bundan pek etkilenmedi. Zaten fiyatlarda herhangi bir düşüş olmayacağı yönündeki beklenti bu yüzden. Halihazırda Amerika’daki iPhone kullanıcı sayısı 189 milyona erişmiş durumda.

Rapora göre ayrıca iPhone XS modellerde OLED ekran kullanımı sürecek, ancak Apple’ın bu defa daha küçük çentikler kullanacağı bildiriliyor. iPhone XR ise bir kez daha LCD ekrana ve önceki modelde olduğu gibi büyük bir çentik taşıyacak.

Asus Zenfone 6’nın ilk görüntüsü sızdırıldı! Asus bu defa daha iddialı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu