Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 4 Kullanıcıları için Önemli Uyarı!


Xiaomi’nin uygun fiyatlı bilekliği Xiaomi Mi Band 4 için kötü haber geldi. 2022’de NFC kullananların bunu yapması gerekiyor.

Xiaomi‘nin 2019 yılında satışa sunduğu akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 4 için kötü haber geldi. Bu modelin NFC sürümü 2022’nin ilk ışıklarında kullanıcılarına kredi kartlarını yeniden tanımlamasına neden olacak Bugün Xiaomi’nin Rusya temsilciliği, Mi Band 4 NFC akıllı bileklik kullanıcıları için bir uyarı yayınladı.

Resmi Mi Topluluğunda bildirildiği üzere, Mi Smart Band 4 NFC’nin ödeme hizmeti, 31 Aralık 2021’den sonra Mi Fit uygulamasının 5.4.0 ve önceki sürümlerinde artık desteklenmeyecektir.

Mi fit 5.5.0’dan daha eski bir sürüm kurmuş olan kullanıcıların en son sürüme güncelleme yapmaları ve banka kartları menüsünden kartlarını yeniden bağlamaları gerekecek. NFC özelliğinin Türkiye’de henüz çalışmadığını ancak ilerleyen dönemlerde bu desteğin de ülkemize gelmesini beklediğimizi belirtelim.

Ödeme hizmetini güncellemek için ayrıntılı talimatlar aşağıdaki gibi;

  • Google Play veya App Store’da Mi Fit uygulamasını güncelleyin.
  • Belirteci silmek ve banka kartınızın bağlantısını kaldırmak için “Mi Smart Band 4 NFC Banka Kartı Profili’ni seçin.
  • Banka kartlarınızı yeniden bağlayın.

Xiaomi’nin NFC desteği için neden böyle bir karar aldığı henüz bilinmiyor. Muhtemelen banka sisteminde yapılacak olan değişiklikten dolayı böyle bir hamle yapılmış olabilir. Mi Band 4 uzun bir süredir yenilik içeren güncelleme almıyor. Şu sıralar yoluna Mi Band 5 ve 6’ya özellik eklemekle devam eden Çinli teknoloji devi, önümüzdeki yıl Band 7 ile karşımıza çıkacak. Mi markasını terkedecek olan bileklik yeni modeli ile büyük çaplı yenilikler sunabilir.

Xiaomi Mi Band 4

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu