Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord Buds CE Tanıtıldı! İşte Fiyatı

Mobil devinin uzun zamandır beklenen kablosuz kulaklığı OnePlus Nord Buds CE nihayet tanıtıldı. İşte kulaklığın tüm özellikleri ve fiyatı.

OnePlus markasının uzun zamandır beklenen kablosuz kulaklığı OnePlus Nord Buds CE, şirketin en beklenen ürünleri arasında yer alıyordu. OnePlus’ın Nord markası altında tanıttığı Nords Buds CE kablosuz kulaklığı, resmi olarak tanıtıldı. Kulaklığın da özellikleri ve fiyatı artık resmileşti. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OnePlus Nords Buds CE Özellikleri ve Fiyatı

Kablosuz kulaklığın tasarımından başlarsak karşımıza Apple’ın AirPods benzeri bir tasarımı çıkıyor. Oldukça kompakt bir kutuya sahip olan kulaklık, tasarım konusunda başarıyla geçiyor. Yalnızca 3.5 gram olan kulaklıklar, hafif bir kullanım sağlıyor. Kulaklık, kulaktayken neredeyse hissedilmiyor.

Yüksek ses deneyimi için Nord Buds CE, 13.4mm dinamik bass sürücülerini taşıyor. Bluetooth 5.2 bağlantı noktasıyla çalışan kablosuz kulaklık, bütçe sınıfında yer aldığı için aktif gürültü engelleme sistemi içermiyor. Ancak kablosuz kulaklık, çağrılarda yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliğine sahip.

OnePlus Nord Buds CE

AAC ve SBC ses formatlarını destekleyen kulaklıkta 27 mAh kapasiteli piller bulunuyor. Tek şarjla 4.5 saat dinleme süresi ve 3 saat çağrı süresi elde edilebiliyor. 300 mAh kapasiteli kutuyla da 20 saatlik toplam pil süresi elde ediliyor. USB  Type-C üzerinden dolan kutu, 10 dakikalık dolum ile 81 dakikalık dinleme süresi sağlayabiliyor.

IP4X su direncine sahip olan kablosuz kulaklık x$ fiyat etiketiyle tanıtıldı. Ürünün oldukça talep görmesini bekliyoruz. Umarız ki ülkemize de giriş yapar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu