Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 20 ön kamerasız ekranı ile görüntülendi

Bugün ortaya çıkan bir görsel ile birlikte Samsung Galaxy Note 20 resmen karşımıza çıkmış gibi görünüyor. İşte sızan gerçek görsel…

Mobil pazar Koronavirüs sebebi ile büyük bir düşüş yaşayacak gibi görünse de evde kalma süresi uzadıkça insanların farklı ürünler almaya devam edeceği de otoriteler tarafında dile getiriliyor. Yapılan ilk yorumlara göre Güney Koreli üretici Samsung 2020 yılı ilk çeyreğinde %30 ile %40 arasında satış düşüşü yaşayabilir. Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 ailesi beklentileri malum sebep yüzünden karşılayamazken Samsung Galaxy Note 20 ile marka çıkış yakalamak istiyor.

Bugün yayınlanan ve Galaxy Note 20‘ye ait olduğu iddia edilen yeni görselde en dikkat çeken şey ise ön kameranın telefonda olmadığı. Az önce paylaştığımız iPhone 12 Pro canlı görselinde de Apple’ın bu tarz bir tasarım ortaya koyduğunu gördük. Sanıyoruz bu yılın ikinci yarısında Infinty-O ekranlar da tarihe karışacak.

Telefon böyle mi olacak bu belirsiz bir durum ve açıkçasını söylemek gerekirse üst tarafta sağda da bir grafik oynaması görüyoruz. Bunun sahte bir paylaşım olabileceğini de düşünüyoruz.

Samsung bize ne sunacak bilemiyoruz ama yeni telefonların artık Infinty-O ekranlardan da kurtulması gerekiyor. Zira 3 nesildir bu telefonlar hayatımıza girdi ve bu tasarım neredeyse tüm üreticiler tarafından kullanılıyor. Bu segment telefonlarda artık inovasyon bekliyoruz. Bakalım Samsung bu inovasyonu bizlerle paylaşacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu