Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 12 Güncellemesini Bir Modelle Daha Buluşturdu

Samsung Android 12 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Güncelleme alan telefonlar arasında bu defa Galaxy A52S dahil edildi.

Samsung Android 12 güncellemesinin dağıtımında yoluna dolu dizgin devam ediyor. Şirketin güncelleme yayınladığı son telefon Galaxy A52s 5G oldu. Bir süreden beridir Türkiye’de de satışta olan süper orta segment telefon, Android 12 güncellemesini Avrupa’da birçok ülkede almaya başladı. One UI 4.0 arayüzünü beraberinde getiren güncelleme Türkiye’de de her an başlayabilir. Samsung Türkiye’de yapılan açıklamaya göre Galaxy A52s 5G için güncelleme 5 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında dağıtılacak. Galaxy A52s 5G kullanıyorsanız ara ara güncelleme sorgulatmanızı öneriyoruz.

Android 12 güncellemesi, telefona yenilenmiş bir arayüz tasarımı getiriyor. Google’ın Material You adını verdiği yeni renk paletiyle, kullanıcıların seçtikleri duvar kağıdına göre uygulama simgeleri ve diğer arayüz unsuları benzer renge bürünüyor. Daha hızlı animasyon ve kaydırma hareketleri, yeni widget stili, geliştirilmiş karanlık mod, daha fazla ekran sürekli açık saat stili ve klavye gelişmeleri güncellemeye dahil ediliyor.

Samsung Galaxy A52s

Öte yandan Samsung, Galaxy A52 ve Galaxy A72 için de Android12 / One UI 4.0 güncellemesi bazı ülkelerde başlatmış durumda. Fakat bu iki telefonun Türkiye versiyonları henüz güncellemeyi almış değil. Galaxy A52s’te olduğu gibi A52 ve A72 de güncellemeyi 5 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında alacak. Üç model için de güncelleme Türkiye’de başladığı an gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu