Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo T Serisi Razer Ortaklığı ile Gelecek

Vivo’nun oyuncular için geliştireceği Vivo T serisi Razer ortaklığı ile geliyor. Razer ile Vivo’nun ortaklığı ile ortaya canavar çıkacak.

Vivo Malaysia, mobil oyuncuları hedefleyen yepyeni Vivo T1 serisi akıllı telefonları getirmek için Razer ve PUBG Mobile ile iş birliği yapıyor. Facebook sayfasına giren Vivo, Malezya’da T serisi telefonun geleceği açıklandı. Bunun yanı sıra, yaklaşan T1 serisi için resmi Vivo Malaysia web sitesi de yayına girdi. Ancak şimdilik çok fazla detay bilinmiyor.

Yeni seri, Turbo Cyan ve Turbo Black olmak üzere iki göz alıcı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Hatırlamak gerekirse, Vivo bu yıl Şubat ayında Vivo T1 5G’yi piyasaya sürdü. T serisi, orta sınıf akıllı telefonların Vivo V serisinin yenilenmiş bir versiyonudur. Şirket, V serisini Hindistan ve Çin gibi ülkelerde zaten piyasaya sürdü.

Özellikle T1 serisinin şu anda Vivo T1 5G ve Vivo T1x 5G olmak üzere iki modeli bulunuyor. Şubat ayında bir rapor , markanın Çin ve Hindistan pazarları için T1 serisi altında 5G’ye hazır bir Pro modeli getireceğini öne sürdü.

Dolayısıyla önümüzdeki günlerde iki Asya ülkesinde de Vivo T1 Pro 5G modelinin resmiyet kazanacağını görme ihtimalimiz var. Bu arada Vivo , yaklaşmakta olan T1 serisi telefonuyla ilgili ayrıntıları gizli tutmak için hiçbir iz bırakmıyor.

Resmi bir onay olmamasına rağmen, yeni Vivo T1 serisi telefonların mobil oyuncuları hedef alacağı aşikar. Ayrıca Vivo Malaysia, yeni telefonların üstün bir oyun deneyimi sunmasını sağlamak için oyun donanımı üreticisi Razer ile birlikte çalışacak. Bunun yanı sıra şirket, yakında Malezya halkı için bir kampanyaya ev sahipliği yapmak için PUBG Mobile ile işbirliği yapacağını doğruladı.

Gelen bilgilere göre Snapdragon 778G işlemci, devasa 6.67 inç ekrana sahip Vivo T1 5G’ye güç veriyor. Ayrıca telefonun IPS LCD ekranı 120Hz yüksek yenileme hızı, Full HD+ çözünürlük ve 650 nit parlaklık sunması bekleniyor. Kamera için, telefon 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş sensör ve arkada 2MP makro kamera barındıracak. Telefonun ön tarafında 16 MP selfie kamerası bulunacak. RAM tarafında ise 12 GB RAM’e kadar seçenek bulunacak.

Vivo X Note Kamerada Devrim Yaratıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu