Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 takas programı başladı! Patron resmen çıldırdı

OPPO bugün başlattığı inanılmaz OPPO Find X2 takas programı ile piyasada telefon bırakmayacak gibi görünüyor. Peki hangi telefona ne kadar ödeniyor?

OPPO yeni nesil amiral gemisi Find X2 ve Find X2 Pro ile mobil pazarda ilkleri gerçekleştirirken telefonun satışına da kademeli olarak başladı. Geçtiğimiz hafta Rusya pazarına giriş yapan Find X2 bu noktada beklenenden çok daha iyi bir fiyata giriş yaptı. Zira telefonda 5G desteği yoktu ve ülkemizde de bu şekilde telefon satılacak. Bugün OPPO Find X2 takas programı ile daha fazla kişiye ulaşmak isteyen Çinli üretici inanılmaz bir kampanyaya imza attı.

OPPO yaptığı değişim kampanyası ile 200 dolar daha üzerine ekliyor ve neredeyse 1.000 dolarlık bir indirim telefonlar için alınabiliyor. Bu kampanya ülkemiz pazarında yapılır mı? Bu şimdilik belirsiz bir süreç ama OPPO bu kampanyayı Türkiye‘de yaparsa büyük ilgi çekecektir diye düşünüyoruz.

OPPO Find X2 takas indirimleri nasıl?

OPPO, Huawei Mate 30 Pro sahiplerine 700 dolar, Reno 10X Zoom sahiplerine 600 dolar, Samsung Galaxy Note 10+ sahiplerine 750 dolar ve iPhone 11 Pro Max sahiplerine ise 1.000 dolar fiyat indirimi yapıyor.

Bu kampanya Türkiye’de yapılabilir mi? 

Açıkçası bu soruya cevap vermek zor ama aldığımız duyumlara göre böyle bir kampanyanın Türkiye’de yapılması pek mümkün görünmüyor. Bu konuda gelişme olursa mutlaka sizlerle paylaşacağız.

Peki böyle bir kampanya aklınızı çelebilir miydi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu