Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung’un Şimdiye Kadar Ki Katlanabilir En Ucuz Telefonu Galaxy Z Flip 3 Olacak!

Günlerdir haberlerimizden eksik olmayan Galaxy Z Flip 3, Samsung’un katlanabilir en ucuz telefon modeli olacak. Cüzdanlar yanmayacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung gelişmiş teknolojik ürünleri ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Katlanabilir akıllı telefonları ile rakiplerine fark atması beklenen şirket diğer bir  yandan da tabletleri ile akıllara kazınmanın yollarını arıyor. İki farklı Lite tablet modelini karşımıza çıkaracak olan şirket, bu tablet modellerini bütçe dostu olarak lanse edecek. Öte yandan Galaxy Z Flip 3 adında bir katlanabilir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, muhtemelen en uygun fiyatlı katlanabilir telefonunu karşımıza çıkarmış olacak. 5G varyantından daha ucuza mal olacağı bilinen katlanabilir telefon yakın da raflardaki yerini alacak.

2021’in ikinci çeyreğinden itibaren yepyeni ürünlerini karşımıza çıkarması beklenen Samsung yepyeni gelişmeler ile radarımıza yakalanmaya devam ediyor. Son olarak katlanabilir telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çeken şirket, yakında piyasaya sunacağı katlanabilir telefon modellerinin uygun fiyat etiketli olabileceği yönünde gelişmeler ile haberlerimize konu oldu.

"<yoastmark

Galaxy Z Flip 3 Uygun Fiyat Etiketli Olacak

Bünyesinde 4G teknolojisine yer verecek olan akıllı telefon 5G’li varyantına göre daha ucuza mal edilmiş olacak. Cihaz ucuza mal edildiği için fiyat etiketi de oldukça uygun olacak. Bazı iddialara göre şirketin en ucuz fiyat etiketli katlanabilir akıllı telefonu Flip 3 olacak. Telefonun 999 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkabileceği ifade edilirken, cihazın Exynos SoC veya Qualcomm işlemci ile gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Hem katlanabilir hem de kapaklı olacağı belirtilen telefon yakında lansmana çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu