Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Yoksa bu telefon Samsung Galaxy S11 mi? İşte bu tasarım şaşırttı!

Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi sırasında tanıtılmasını beklediğimiz Yoksa Samsung Galaxy S11 ait olduğu iddia edilen bir görüntü şaşırttı…

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya artarken tasarım tarafında da büyük bir devrim yaşanıyor. Zira herkesin hayalindeki %100 ekran kasa oranı tarafında üreticiler ciddi bir çalışma yürütüyor. Bu noktada en avantajı üretici ise OPPO gibi görünüyor. Ekran altı kamera teknolojisini tanıtan Çinli üretici 2020 yılı içinde tanıtacağı bu donanıma sahip telefonunda %100 ekran kasa oranına ulaşabilir. Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S11 ve Galaxy S11 Plus modelleri ile ilgili bilgiler sızmaya devam ederken bugün çok ilginç bir tasarım ile karşılaştık. Kameralar kare, yuvarlak ve diklemesine yerleştirilirken bugün kamera diziliminin üçgen şeklinde olduğunu gördük.

Dörtlü kamera düzeninde karşımıza çıkan ve üçgen şeklinde dizayn edilmiş bu tasarım gerçek mi değil mi bunu şimdilik kestirmek güç ama bazı kaynaklar bu telefonun Galaxy S11 olabileceğini belirtiyorlar. Peki ortaya çıkan bu tasarımlar doğru olabilir mi?

Bu konuda yorum yapmak oldukça güç ama tasarım tarafında Samsung‘un bir değişiklik yapacağı uzun süredir konuşuluyor ve bu tasarımsal örnekler de yeni nesil Galaxy S11 ailesine ait olabilir. İkinci fotoğrafta üçgenlerin köşelerinde 3 farklı nokta var. Bunlar ToF kamera ve LED Flaş için kullanılabilecek boşluklar olabilir.

Peki siz bu tasarımlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıda bizlerle paylaşın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu