Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

Oppo 10x optik zoom teknolojisi devrim yaratacak [Video]


Mobil kamera teknolojisinin bugüne gelmesinde ciddi katkılar sunan Oppo bu defa 10x optik yakınlaştırma özelliğini kullanıcıların beğenisine sunacak. İki yıl önce Mobil Dünya Kongresi’nde 5x optik zoom teknolojisini duyuran Oppo 10x optik zoom ile kamera tarafında bir devrim gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sözünü ettiğimi kamera teknolojisi 24 Şubat tarihinde başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkacak. 5x optik yakınlaştırmada iki kameradan yararlanan Oppo, 10x optik yakınlaştırma içinse kamera sayısını üçe çıkarıyor.

Oppo 10x optik zoom seri üretime geçiyor

Yayınlanan yeni bir video, bu teknolojinin ne kadar başarılı sonuçlar ortaya koyduğunu gösteriyor. Geniş açılı, standart kamera ve periskop benzeri bir telefoto kullanarak 10x kayıpsız zoom elde eden Oppo, bu teknolojiyi bir akıllı telefona sığacak kadar inceltmeyi de başarıyor.

Oppo, 5X kayıpsız zoom teknolojisini herhangi bir akıllı telefonda kullanmadı, ancak bugün baktığımızda mobil kamera dünyasında rekabet bambaşka bir boyutta ve artık rakiplerinizin ilerisinde bir şeyler ortaya koymanız gerekiyor. Sevindirici olan gelişme Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren bu teknolojisinin yılın ilk yarısında seri üretime geçeceğini bildirmesi oldu.

Asus Zenfone 5Z Türkiye fiyatı sert düştü!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu