Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Ağustos’ta Rapsodi: Samsung Galaxy Z4

Samsung, Ağustos ayına bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yeni katlanabilir akıllı telefonu Samsung Galaxy Z4 tüm cazibesiyle yolda…

Samsung’u durdurabilene aşk olsun! Katlanabilir telefon konusunda çıtayı gittikçe yükselten Samsung bu kez Galaxy Z4 ile çıtayı arşa çıkarmayı hedefliyor. Daha önce Galaxy Z2 ve Z3 için duyuru yapan şirket, ağustos sıcağına limonata gibi bir haberle giriyor.

Tipster ve YouTuber Jon Prosser’ın geçen ayın başlarında ilk kez işaret ettiği gibi, 10 Ağustos etkinliğini ilk kez duymuyoruz. Prosser, cihazların 26 Ağustos’tan itibaren satışa çıkacağını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte, 10 Ağustos’un, telefonun duyurulacağı tarih olduğu artık neredeyse garanti görünüyor.

Büyük yükseltmeler bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir, ancak iki cihaz Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti sayesinde sağlıklı bir performans artışı için ayarlandı. Ayrıca Galaxy Z Flip 4’ün biraz daha büyük bir pil alacağına inanılırken, Galaxy Z Fold 4, Fold serisinde ilk kez 128 GB’tan başlayabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu