Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Android 13 Güncellemesini Resmi Olarak Başlattı


Google’ın ardından Vivo Android 13 güncellemesini resmi olarak başlattı. Güncelleme ilk etapta amiral gemisi telefonlara sunuldu.

Google’ın resmi olarak Android 13′ü piyasaya sürmesiyle birlikte diğer Android iş ortaklarının güncellemeyi yayınlama noktasında acele ettiklerini görüyoruz. Google’ın ardından kararlı güncellemeyi başlatan ilk üretici Vivo oldu. Vivo Android 13 güncellemesini tepe modelleri Vivo X80 Pro ve iQOO 9 Pro modelleri için başlattı. Her iki telefon güncellemeyi ilk etapta Hindistan’da alıyor.

FunTouch OS 13 arayüz sürümünü beraberinde getiren güncelleme ilk olarak sınırlı sayıda kullanıcıya aktarılıyor. Herhangi bir sorun yaşanmadığı takdirde Android 13 güncellemesinin kapsamı genişletilecek.

Öte yandan Vivo henüz Android 13’e yükselteceği akıllı telefonları açıklamış değil. Fakat şirketin geçen yıldan bu yana duyurduğu X60 serisi ve sonraki X serisi telefonların Android 13’e yükseltileceği kesin. Katlanabilir telefon Vivo X Fold, Vivo V ve Vivo Y serisi bazı telefonlar da yine Android 13’e güncellenecek.

Vivo’nun halihazırda ülkemizdeki en üst segment telefonu olarak Vivo V23 5G’i görüyoruz. Şirket bu hızla giderse telefonun 2023’ten önce Android 13’e yükseltilmesi ihtimal dahilinde görünüyor. Vivo cephesinde güncellemeye dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu