Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia G11 Tanıtıldı! Giriş Seviyesine İnanılmaz Özellikler


HMD Global’e bağlı olan Nokia, yeni G11 serisi akıllı telefonunu tanıttı. İşte akıllı telefonun çok uygun fiyatı ve süper özellikleri.

Giriş seviyesinin ölçülerini yeniden belirleyen Nokia G11, kendinden bir üst model olan Nokia G21 ile birlikte piyasaya sürüldü. G11, dikkat çekici ekran yenileme hızı, büyük pili ve kamerası ile yoğun ilgi gördü. Gelin akıllı telefonun detaylarını inceleyelim.

Nokia G11 Oldukça İddialı Görünüyor!

G11, damla çentikli 6.5 inç IPS LCD panele sahip. Ekranı, 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlük, 180Hz dokunmatik örnekleme hızı ve şaşırtıcı olan 90Hz ekran yenileme hızı sunuyor. Akıllı telefonun arkasında flaş destekli üçlü kamera sistemi ve önde bir selfie lensi yer alıyor.

Donanım olarak Unisoc T606 yonga setinden güç alan cihaz,  3GB RAM ve 32GB dahili depolama seçeneğine sahip. microSD kart yuvası ile birlikte bu depolama desteği artıyor. Kutudan Android 11 ile çıkan telefon, 3 yıl boyunca aylık güncelleme desteği alacak.

Nokia G11

Cihazın arkasında 13 Megapiksel birincil, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel makro lens yer alıyor. Bu kuruluma 8 Megapiksel selfie lensi eşlik ediyor. 18W hızlı şarj destekli 5.050 mAh pil taşıyan akıllı telefon, güvenlik için güç düğmesine monte edilmiş parmak izi tarayıcı barındırıyor.

Diğer özellikleri açısından çift SIM desteği, 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C ve 3,5 mm ses jakı gibi olağan özellikler yer alıyor. Akıllı telefon, bu gibi özellikleriyle birlikte yalnızca 161$ fiyat etiketi ile İngiltere’de piyasaya sürüldü. Eğer bu model ülkemize gelirse çok büyük talep görebilir. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu