Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei MateView Kavisli Oyun Monitörü Geliyor!

Akıllı telefonları ile adından söz ettiren şirket şimdi de Huawei MateView adında 34 inçlik bir oyuncu monitörü ile karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonlardan sonra oyunculara yönelik ürünlere de yönelen Huawei şirketi sağlam adımlar atıyor. HarmonyOS işletim sistemini üç farklı telefon üreticisinin de kullanacağı belli oldu. Bugün yaptığımız haberler de yeni işletim sistemini üç farklı akıllı telefon üreticisinin kullanacağından söz etmiştik. Ancak bu markaların isimlerinin hala belli olmadığını da eklemiştik. 2021’in yarısına doğru gittiğimiz şu günler de şirketin oyunculara yönelik bir oyun monitörü üzerinde çalıştığını öğrendik. Genellikle Asus markası oyunculara yönelirdi. Bu haberimiz de Huawei markasının oyuncu monitöründen söz ettik. Huawei MateView geliyor.

Yeni bir sızıntı ile gündeme gelen gelişmeler de şirketin yeni oyuncu monitörüne dair bazı bilgilere eriştik. Oyuncuların favori markası haline gelecek olan şirket devasa bir monitörü karşımıza çıkaracak.

Huawei MateView
Huawei MateView

Huawei MateView 34 İnç Olacak

Edindiğimiz sızıntı haberlerini göre şirket 1 Haziran 2021’de 34 inçlik MateView adında yeni bir oyuncu bilgisayarını piyasaya sürecek. Kavisli ekran tasarımına sahip olacak olan monitör kusursuz bir görsel deneyim yaşatacak. 165Hz ekran yenileme hızına sahip olan monitör de çift SoundBar hoparlörler yer alacak. Hoparlörler ekranın alt kısmında yer alacak. 3440×1440 çözünürlüğe sahip olacağı iddia edilen monitör 21:9 en boy oranına ek olarak 3K’yı destekleyecek. Özellikle hem oyuncuları hem de profesyonelleri hedef alacak olan monitör 1 Haziran’da piyasadaki yerini alacak. Yeni monitörle ilgili gelişmeler geldikçe haberlerimiz de yer vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu