Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 9 4G 108 Megapiksel Kamera ile Gelecek

Realme’nin yeni uygun fiyatlı telefonu Realme 9 4G için sevindiren haberler geldi. Bu telefonda Samsung’un 108 MP’lik sensörü yer alacak.

Realme , Realme 9 serisini Realme 9i ile başlattı ve ardından Realme 9 Pro, 9 Pro+ , Realme 9 5G ve 9 SE’nin piyasaya sürülmesiyle genişletti. Şimdi şirket, Realme 9 4G adlı yeni bir ana modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bu varyant tıpkı Realme 9i gibi sadece 4G bağlantısını içerek. 5G bağlantısı olmamasına rağmen, cihaz yine de 5G’ye ihtiyaç duymayanlar için çekici hale getirmek için iyi özellikler getirecek . Örneğin cihaz 108 MP kamera ile gelecek.

Realme 9 4G, aslında şirketin 108 MP kameralı ikinci telefonu olacak. Hatırlayacağınız üzere ilk cihaz Realme 8 Pro’ydu. Çinli firma yeni kamerayı “ProLight” adı altında pazarlayacak. Açıklandığı gibi, cihaz NonaPixel Plus düzeni (3×3 gruplama) ile ISOCELL HM6 kullanacak. Bu da diğer iyileştirmelerle birleştiğinde sensörün ışık toplama kabiliyetini HM2’ye kıyasla yüzde 123 artıracak. Şirketin dahili testlerine göre, yeni 108 MP kamera, düşük ışıkta çekim yaparken daha iyi renk reprodüksiyonu ile daha parlak fotoğraflar üretebiliyor.

Yeni orta menzilli yarışmacı aynı zamanda “Ultra-Zoom” özelliğini ilk kullanan model olacak. Ana kamerayı kullanırken kayıpsız yakınlaştırma için HM6 sensörünün içine yerleştirilmiştir. Samsung’un henüz yeni sensörü resmi olarak açıklamadığını belirtmekte fayda var. Ancak, Realme 9’un yukarıda belirtilen bu işlemciyle geleceğini öne süren raporlar devam etti. Önümüzdeki günlerde bir açıklama görebiliriz.

Realme 9 4G

Samsung, süslü NonaPixel özelliği ile bu yeni sensörü ortaya çıkarmak için kesinlikle bir pazarlama stratejisi izleyecek. Realme 9 4G hakkında şu ana kadar pek bir şey bilinmiyor. Ancak telefonun Snapdragon 680 veya MediaTek’ten Helio G96 yonga seti ve 33 W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu