GenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Earbuds 2 Lite Peynir Ekmek Gibi Satacak


Honor’dan yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklık geldi. Peynir ekmek gibi satacak olan Honor Earbuds 2 Lite bakalım bize neler sunuyor?

Çinli teknoloji üreticisi, Haziran ayında Çin’de Honor Earbuds 2 SE olarak piyasaya sürüldükten sonra bugün de sürpriz bir şekilde Honor Earbuds 2 Lite modelini Avrupa’da duyurdu. Honor’ın uygun fiyatı ile dikkat çeken yeni TWS‘leri bakalım müzik tutkunlarına ne gibi bir deneyim vadediyor?

Honor’ın yeni kulaklığı 3D biyonik ergonomik tasarı ile geliyor. Bu sayede tek kulaklık sadece 5,5 gram ağırlığında tutuluyor. Oldukça hafif ve ergonomik olan bu kulaklıkta aktif gürültü azaltma teknolojisine sahip. Ayrıca AirPods Pro ile gördüğümüz şeffaf mod özelliği de bu kulaklıkta yer alıyor. Şeffaf mod sayesinde müzik dinlerken, kulaklığın mikrofonları sayesinde dışarıdaki sesleri de duyabiliyorsunuz.

Earbuds 2 Lite’da, 10 mm özel birimli ve polimer kompozit diyaframlı sürücü yer alıyor. Ayrıca oyuncular için düşük gecikmeli bir oyun modu da bulunuyor. Diğer özellikler arasında, “hüzmeleme” teknolojisini kullanan çift mikrofon AI arama gürültüsünü azaltma ve insan sesini daha doğru bir şekilde almak, aramanın kalitesini iyileştirmek için insan sesini ortamdaki gürültüden akıllıca ayıran AI akıllı sinir ağı algoritması yer alıyor.

Honor Earbuds 2 Lite

Kulaklık kılıfla birlikte 32 saate kadar pil ömrü vadediyor. Ayrıca kulaklık bir seferde 10 saate kadar kesintisiz müzik çalma sözü veriyor. 4 saat boyunca müzik dinleyebilmeniz için 10 dakikada yüzde 40’a kadar şarj edebilen hızlı şarj teknolojisine sahip olan bu model 70 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Honor Earbuds 2 Lite teknik özellikleri

  • Bluetooth 5.2, AAC codec desteği
  • 10 mm dinamik sürücüler
  • Aktif Gürültü Engelleme Teknolojisi
  • 2 mikrofon ile Çağrı gürültüsünü azaltma
  • Oyun için düşük gecikme
  • Dokunmatik kontroller, aşınma algılama
  • Boyutlar: 37,5x 23,9 x 21 mm (kulaklık başına); 45,5×61,2×25,35 mm (şarj kutusu); Ağırlık: 5,5 g (kulaklık başına), 41 g (kulaklıksız şarj kutusu)
  • Sıçramaya dayanıklı (IPX4)
  • 55mAh pil (tomurcuk başına) 10 saat oynatma, 410mAh şarj kutusu 32 saate kadar (ANC olmadan) oynatma ve 4 saat oynatma için 10 dakika şarj
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu