Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P20 Pro dünya rekoru kırdı!

2018’in ses getiren telefonlarından biri olan Huawei P20 Pro bu defa ilginç bir rekora konu oldu. Huawei, Avrupa’nın önemli noktalarından biri olan İspanya’daki Plaza de Espana Meydanı’nda 5.673 metrekarelik bir alana sahip P20 Pro reklamı astı.

Asılan bu reklam açık havada bugüne kadar asılan en büyük afiş olma özelliğine sahip. Huawei hazırladığı bu reklamla adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırmayı başardı. İlginç olan ise önceki rekorun da 5.265 metrekarelik bir afişle Huawei’ye ait olması.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Huawei konuya ilişkin hazırladığı “Gelecek geldi” isimli reklam kampanyasında bazı  fotoğraflara yer verdi. Bu fotoğraflar ünlü fotoğrafçı Eugenio Recuenco tarafından P20 Pro kullanılarak çekildi.

İspanya demişken, Huawei ülkedeki operasyonlarını hızlı bir şekilde büyütüyor. Dördüncü çeyrekte ülkede %30 oranında bir pazar payı yakalayan şirket birinci olmayı başardı. Huawei P20 modeller tüm dünyada 6 milyon satış rakamını geçmiş durumda. Yine P20 Pro birçok ülkede en çok satan Huawei telefon olarak dikkat çekiyor.

Huawei P20 Pro yılın telefonu seçildi

Dünyanın üç arka kameraya sahip ilk telefonu olan P20 Pro, ülkemize 4.999 TL’den giriş yaparken, telefonun fiyatı şu sıralar 4.500 TL seviyelerine gerilemiş durumda. Son olarak telefon, Avrupa Donanım Ödülleri (EHA) tarafından yılın en iyi akıllı telefonu ödülünün sahibi oldu. P20 Pro daha önce ise TIPA ve DxOMark tarafından en iyi kameralı akıllı telefon ödüllerinin sahibi olmuştu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu