Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Ekim Ayı Güncellemesini Başlattı

Ekim ayının ilk günlerinde Samsung beklendiği gibi yeni güncellemenin dağıtımına başladı. İlk etapta katlanabilir modeller güncelleme aldı.

Samsung kısa süre önce ekim ayı güncellemesinde sunacağı gelişmeleri açıkladı. Bunun üzerinden çok geçmeden güncelleme Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için dağıtıma sunuldu. Katlanabilir telefonlar böylece Samsung’un ekim ayı güncellemesini  sunduğu ilk modeller oldu.

Her iki telefon için güncelleme ilk olarak Amerika’da yayınlandı. Güncelleme, Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 için sırasıyla F731USQS1AWI3 ve F946USQS1AWI3 yapı sürümleriyle birlikte geliyor. Güvenlik güncellemelerinin büyük ölçüde cihazın istikrarlı ve güvenli kalmasına yardımcı olan güvenliğe odaklandığını belirtmekte fayda var. Güvenlik güncellemesi açısından,en son yama, iki kritik güvenlik açığını, birçok yüksek riskli hatayı ve 12 SVE’yi (Samsung Güvenlik Açıkları ve Etkilenmeleri) düzeltiyor.

Samsung, katlanabilir telefonların ardından güncellemeyi bir de Galaxy A54 için yayınlandı. A54 kullanıcıları da yine ekim ayı güncellemesini ilk etapta Amerika’da alıyor.

Yukarıda saydığımız üç telefondan birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz. Ekim ayı güncellemesi kısa süre içerisinde daha fazla model ve ülkede kullanıcılarla buluşacaktır.

Samsung, birkaç ay önce Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’i One UI 5.1.1 ile piyasaya sürdü. Cihazlar önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini almaya başlayacak. Yine Galaxy A54 için de Android 14 beta programı sürüyor. Orta segment Galaxy A54, Android 14 güncellemesini ilk alan telefonlarından biri olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu