Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Telefon Konusunda Piyasayı Domine Etmeye Devam Edecek

Realme’den yenilikler gelmeye tam gaz devam ediyor. Realme telefon konusunda pazarı domine etmeye devam edecek. İşte firmanın yeni planları.

Çinli teknoloji devlerinden olan Realme’nin yeni yol haritası açıklandı. Realme Hindistan’ın CEO’su, Realme Başkan Yardımcısı ve Realme Uluslararası İş Grubu Başkanı Madhav Sheth, şirketin 2022’nin ikinci yarısı için planlarını açıkladı. Realme telefon konusunda yine pazarı domine etmeye devam edecek gibi görünüyor. Ancak bu sefer planlar üst segment yerine giriş ve orta segment olacak gibi görünüyor.

Realme, önümüzdeki aylarda Hindistan’da 125 ila 190 dolar fiyat aralığında 5G akıllı telefon da dahil olmak üzere en az dört yeni ürün piyasaya sürecek. Realme’nin CEO’su, bunun özellikle Hindistan’ın 2022’nin ikinci yarısında gerçekleşmesi beklenen devasa 5G sunumundan önce çok ihtiyaç duyulan bir ilave olacağını söyledi. Sheth ayrıca Realme’nin kendisi için 2-3 yeni kategoriye gireceğini ve bir tür güvenli tüketici cihazı çıkaracağını söyledi. Şirket yakında bu konuda daha fazla bilgi paylaşacak.

Sheth, 2022’nin ikinci yarısında, yonga seti sıkıntısı azalmaya başladıkça, genel olarak farklı üreticilerden daha fazla akıllı telefonun piyasaya çıkacağını söyledi. Realme’nin bu süreçte giriş ve orta segmente yönelmesi oldukça mantıklı görünüyor. Firmanın üst segment telefonları bu yılın ilk yarısında satışa sunuldu. Firma önümüzdeki yılın başlarında da yine üst segmente odaklanacak gibi görünüyor.

realme 9i

Telefon pazarında oldukça ilginç gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 2022’nin sonlarına doğru piyasada kartların yeniden dağıtılabileceği söyleniyor. Bakalım bu uygun fiyatlı telefonlar Realme’nin elini güçlendirecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu