Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Türkiye Android 13 Tabanlı ColorOS 13 için Müjdeyi Verdi

OPPO’dan güncelleme atakları gelmeye devam ediyor. OPPO Türkiye, Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesinin müjdesini verdi.

Android telefon pazarında şu sıralar Android 13 güncelleme savaşı başlamış durumda. Üreticiler, tüketicilerine hızlı bir şekilde bu güncellemeyi sunmak için sıkı bir çalışma içerisine girdi. OPPO Türkiye ise bugün müşterilerinin yüzünü güldüren bir haber ile karşımıza çıktı. Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesinin müjdesini veren firma yakında bu güncellemesinin tanıtılacağını açıkladı.

Mayıs ayında düzenlenen Google I/O 2022 etkinliğinde OPPO, OPPO Find N ve OPPO Find X5 Pro’nun dünya çapında Android 13 beta güncellemesini alan ilk telefonlar arasında olacağını duyurmuştu.  Android 13’ün temel güvenlik ve gizlilik özellikleriyle bütünleşen ColorOS 13, OPPO tarafından geliştirilen, büyük ekranlarla en iyi deneyimi sunmak, birden fazla cihaz arasında sorunsuz bağlantı sağlamak, üretkenliği ve verimliliği artırmak için özel olarak tasarlanmış bir dizi yeni akıllı özellik içeriyor.

Çinli teknoloji devi OPPO, sorunsuz bir Android deneyimi sunmak için işletim sistemine yepyeni bir tasarım da eklenecek. 18 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleşecek ColorOS 13 tanıtımı için YouTube ve Twitter’da ColorOS resmi hesaplarını takip edebilirsiniz. Etkinlik sonrasında OPPO’nun yeni güncellemesinin tüm detaylarını TeknoBurada.Net’te bulabileceksiniz.

ColorOS 13

Yeni güncelleme ile sisteme bir dizi yenilik ekleyecek olan OPPO’nun şimdilik hangi modellerine bu güncellemeyi sunacağı bilinmiyor. Son dönemdeki güncelleme politikası ile başarılı işlere imza atan firma, bu güncellemede de elini taşın altına koyacaktır ve sevilen modellerine hızlı bir şekilde güncelleme sunacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu