AndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N2 Flip’in Ekranı Kusursuz Görünüyor

Duyuruna kısa bir süre kala OPPO Find N2 Flip katlanabilir telefonun canlı görselleri sızdırıldı. Telefonun ekranı kırışıksız olacak.

OPPO, 15 Aralık tarihinde iki yeni katlanabilir telefonla karşımıza çıkacak. Bunlardan biri olan OPPO Find N2 Flip, duyuruya kısa bir süre kala canlı görüntüler eşliğinde karşımıza çıktı. Ice Universe tarafından ortaya çıkarılan görüntülerde ekranın ortasında herhangi bir kırışıklık yer almazken, bu kategorideki bir telefonda ilk kez böylesine kusursuz bir ekran göreceğiz. Hatırlayalım OPPO’nun birinci nesil kitap şeklinde açılıp kapanan katlanabilir telefonu Find N de yine rakiplerine göre daha az kıvrımlı bir ekran taşıyordu. Find N2 Flip modeliyle birlikte OPPO’nun Samsung’un dört yıldır yapamadığını gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

OPPO Find N2 Flip Teknik Özellikleri

Telefonda 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğe sahip Samsung üretimi E6 AMOLED iç ekran yer alacak. Bu ekran üzerinde 32 megapiksel ön kamera bulunuyor. Telefonun arka kameraları ise 50 megapiksel Sony IMX890 ana sensör ve 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı sensör şeklinde. Öte yandan telefonun dış ekranı 3.26 inç büyüklüğünde.

Find N2 Flip, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama sunacak. Telefonun MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden güç alması bekleniyor. 44 watt hızlı şarj destekli 4.300 mAh pilden beslenecek olan telefonun yazılım biriminde ise Android 13 / ColorOS 13 yazacak. Yana monte parmak izi tarayıcısının da yer verileceği telefonun renk seçenekleri siyah, beyaz ve yeşil şeklinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu