Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Play için çok önemli bir güncelleme başladı


Uygun fiyatı bir tepe model arıyorsanız Honor Play kesinlikle listenizde yer alması gerek bir telefon. Büyük ekranı ve oyun odaklı yazılım geliştirmeleriyle dikkat çeken telefon şimdi önemli bir güncelleme alıyor.

Honor Play yeni güncelleme aldı

Kirin 970 işlemcisinden güç alan telefon için yayınlanan güncellemenin detaylarına bakıldığında GPU Turbo için bir düzeltme gerçekleştirildiği görülüyor. Aslına bakıldığı zaman GPU Turbo güncellemesinin performans noktasında beklendiği gibi çalışmadığı birçok kullanıcı tarafından dile getiriliyor. Dileriz bu güncelleme grafik hızlandırma teknolojisindeki hata ve sorunları düzelterek vaat edilen performansı ortaya çıkarır.

Honor Play
Honor Play

Bu güncelleme, Huawei P20 Pro‘da bulunan Yapay Zeka Sabitleme olarak da adlandırılan AIS özelliğini HonorPlay modeline getiriyor.  Huawe P20 Pro videolarından gördüğümüz kadarıyla AIS, elektronik sabitlemeden daha iyi bir video dengesi  ortaya koyuyor.

722 MB büyüklüğünde olan güncelleme henüz başladı ve kullanıcılara kademeli olarak erişiyor. Dilerseniz Ayarlar menüsünden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Telefon halihazırda ülkemize 2.700 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini alıyor.

 

OnePlus 6T Türkiye pazarına girecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu