Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Narzo 50 5G Çok İddialı Geliyor

realme’nin akıllı telefon sektöründe nasıl bir saygıya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Mobil pazarın her noktasında ismi geçen şirket, bu defa yeni bir telefonu ile karşımıza çıkıyor. realme Narzo 50 5G olarak kayıtlara geçen bu model, çıkış tarihi ve bazı özellikleri ile gündeme çıktı. Gelin yaklaşan telefonun detaylarına göz atalım.

realme Narzo 50 5G 18 Mayıs’ta Tanıtılacak

Güvenilir Asya kaynaklarına göre realme Narzo 50 5G, NBTC, EEC ve Bluetooth SIG gibi önemli sertifika sitelerinde ortaya çıktı. RMX3572 model numarasına sahip olan bu akıllı telefon, yeni sızıntılarla birlikte sunduğu özellikleriyle bekleyenlerini heyecanlandırdı.

Raporlara göre Narzo 50 5G’de 6.6 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED panel göreceğiz. Bu yüksek görüntü kalitesi sunan ekran 90Hz yenileme hızı desteği ile birlikte akıcı bir deneyim sunacak. Fotoğrafçılık için akıllı telefonun arka kısmında 13 Megapiksel birincil sensör olmak üzere bir yardımcı lens daha yer alacak. Önde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde selfie lensi yer alacak.

realme Narzo 50 5G

Akıllı telefona güç veren yonga setine giriş yaparsak karşımıza MediaTek’in güçlü işlemcilerinden Dimensity 810 karşımıza çıkıyor. Mali G57 grafik işlemcisine sahip olan telefon 4GB/6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçeneklerine sahip olabilir.

Pil kısmında ise 5.000 mAh kapasiteli büyük bir batarya parlayacak. 33W hızlı şarj desteğinin sistemde yer alacağı da bildirildi. Cihazın tüm bu özellikleriyle 18 Mayıs 2022’de piyasaya sürüleceği aktarıldı. Uygun fiyatlı olmasını beklediğimiz akıllı telefonun ülkemize giriş yapmasını umuyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

realme Narzo 50 Pro 5G İşlemcisiyle Büyük Fark Yaratacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu