AndroidGenel

ZTE Grand X Max 2 Çift Lens ile Geliyor

Çinli teknoloji devi ZTE, yeni nesil orta segment telefonu ZTE Grand X Max 2 ile oldukça iddialı. Peki ZTE yeni nesil telefonu ile bize ne sunuyor?

Çinli ZTE firmasını bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyoruz. Zira firma hem modemleri hem de GSM Operatörlerinden aldığımız telefonlarla uzun zamandır hayatımızda. Turkcell‘in T serisi telefonları ve hatta en son son tanıtılan T70‘de dahil olmak üzere; daha sonra Vodafone Smart 6 gibi ürünler hep ZTE tarafından ülkemiz pazarına sunulmuş ürünlerin başında gelmektedir. ZTE bir süredir orta segment ürün gamını değiştirmek ve ürünlerinin global pazarda söz sahibi olmasını istiyor. Bu bağlamda firma arkada çift lens teknolojisinin kullanıldığı ZTE Grand X Max 2 telefonunu tanıttı.

zet grand x max2 teknoburada

Arakdaki kameralardan sadece birinin fotoğraf çektiğini belirtelim. İkinci kamera sadece alan derinliği sağlıyor yani aynen HTC One M8, HTC One  M9 ve Honor 6 Plus‘ta olduğu gibi. Bu teknolojiyi LG G5 ve Huawei P9 ile karıştırmayın. Arkadaki kameralardan ana kamera 13 megapiksel alan derinliğine yarayan kamera ise 2 megapiksel değerinde. Telefonun en önemli özelliği ise sanırız 200 dolar değerindeki fiyatı. Bu telefon bu fiyatla global pazarda büyük işlere imza atabilir… Şimdi dilerseniz ürünün teknik özelliklerine yakından bakalım.

ZTE Grand X Max 2 Teknik Özellikler

  • 6 inç Full HD Ekran
  • Snapdragon 617 işlemci
  • 16 GB Hafıza 2 GB RAM
  • 13 megapiksel + 2 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera
  • 3400 mAh pil gücü
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu