Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pocket Tanıtıldı! iPhone 13 Pro’dan Daha İyi!

Huawei’nin dikine katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket tanıtıldı. Bu telefon Galaxy Z Flip 3 ve iPhone 13 Pro’dan daha iyi!

Huawei bugün ilk dikine katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket ile karşımıza çıktı. Etkinlik sırasında, bu telefon hem boyut ve kamera açısından iPhone 13 Pro Max hem de katlama mekanizması açısından Samsung Galaxy Z Flip 3 ile karşılaştırıldı. Huawei’ye göre P50 Pocket bu iki telefondan bile daha iyi.

Huawei P50 Pocket özellikleri

Çinli teknoloji devi, P50 Pocket için tamamen yeni menteşeler geliştirmiş. Yeni katlana mekanizması sayesinde menteşe ve ekran daha uzun ömürlü olacak. İlginç bir şekilde firma, cihazlar farklı sınıflarda olmasına rağmen, P50 Pocket ile iPhone 13 Pro Max’i ağırlık ve boyutlar açısından karşılaştırdı. Görünüşe göre Çinli şirket, P50 Pocket’in potansiyel alıcıları iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max’ten çekebileceğine inanıyor.

Huawei P50 Pocket, 21:9 en boy oranına, 120 Hz tazeleme hızına ve 2790 x 1188 piksel çözünürlüğe sahip 6.9 inçlik AMOLED ekran ile geliyor. Yuvarlak ön ekranın çapı 1 inç boyutunda. Huawei’nin dış mekan ve iç mekan ekranlarının etkileşimi konusunda iyi bir iş çıkardığını belirtelim.

Örneğin, kullanıcı navigasyon yazılımı kullanıyorsa, telefon kapatıldığında, harici ekranda navigasyon komutları görüntüleniyor. QR kodları dahil olmak üzere harici ekranda çeşitli verileri de görüntüleyebilirsiniz. Bilgi mesajlarının ve widget’ların harici ekranda görüntülenmesi, üçüncü taraf uygulamalar tarafından da destekleniyor.

Huawei P50 Pocket

Qualcomm’un hala taş gibi işlem yapan Snapdragon 888 yonga seti ile gelen bu telefon ambargolardan dolayı 5G desteğine sahip olmayacak. Arka bölümde bizi 40 Megapiksel ana, 13 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 32 Megapiksel ultra spektrum sensörü karşılıyor. Huawei’ye göre bu telefon iPhone 13 Pro’dan daha iyi fotoğraf çekiyor.

Huawei’nin gösterdiğine bakılırsa, bu üçüncü kamera yardımı ile orijinal efektlerle fotoğraflar oluşturabilirsiniz. Ayrıca kadınlar, bir ultraviyole kamera yardımıyla makyaj uygulamasının tekdüzeliğini kontrol edebilecek.

P50 Pocket, 40W hızlı şarj destekli 4000mAh pilden besleniyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimli sürümü 1.400 dolar ve 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolamalı sürümü ise 1.700 dolardan satışa sunulacak. Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulacak olan bu telefon önümüzdeki yıl Avrupa pazarına da giriş yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu