Akıllı TelefonGenelTecno Mobile

Benzersiz Tasarıma Sahip Tecno Phantom Vision V Konsept Telefon Karşınızda

Tecno Phantom Vision V Konsept telefon hem katlanabiliyor hem de uyayabilir. Telefon bu anlamda benzersiz bir deneyim sunmakta.

Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO ve Vivo gibi birçok akıllı telefon markası katlanabilir telefonlar piyasaya sürdü. Gelecekte, Google ve OnePlus’ın da yine katlanabilir pazara girmesi bekleniyor. Yine bu süreçte sürpriz markalar katlanabilir telefon segmentine giriş yapabilir. Aralık 2022’de Bluetooth SIG sertifika platformunun veritabanında AD10 model numarasına ve Phantom V pazarlama adına sahip Tecno marka telefon ortaya çıktı. Listeye göre bu Tecno’nun ilk katlanabilir telefonu olacak. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken GSMArena sitesi, Tecno Phantom Vision V konsept telefonunun render görüntülerini yayınladı. Mevcut katlanabilir telefonlara kıyasla benzersiz bir tasarım sunar.

Tecno Phantom Vision V Konsept karşınızda!

Katlanabilir telefonların çoğunda bir kapak ekranı ve ayrı bir katlanabilir iç ekran bulunuyor. Phantom V konsepti özel bir kapak ekranına sahip olmadığı için çok farklı bir görünüme kavuşabiliyor.

Phantom Vision V, döndürülebilir ekrana sahip. Cihaz katlandığında ekran ön tarafta kalıyor. Ancak cihaz açıldığında dışarıda bulunan ekran kısmı içeriye doğru hareket etmeye başlıyor ve bu sayede iç gösterim alanı genişler. Ekran tamamen genişletildiğinde 10.1 inçlik büyüklüğünde ekrana sahip oluyor ve neredeyse bir tablet gibi kullanılabilmekte. Phantom Vision V bu yapısı itibariyle diğer markaların katlanabilir telefonlarından çok farklı bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Cihaz katlandığında ise normal bir akıllı telefon gibi kullanılabiliyor.

Phantom Vision V’de üç kamera, dörtlü LED flaş ve arkada ikinci bir ekran bulunuyor. Öte yandan telefonun son kullanıcı ile buluşup buluşmayacağı şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu