Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Nova 11 Serisi 17 Nisan'da Sahnede!

Huawei Nova 11 Serisi 17 Nisan’da Sahnede! Heyecanı dorukta tutan yeni Nova 11 Serisi bizleri vaadettikleri ile uçuruyor!

Teknoloji devi Huawei , merakla beklenen Huawei Nova 11 serisi akıllı telefonlarını 17 Nisan 2023 tarihinde Çin yerel saati ile 14:30’da piyasaya süreceğini resmen duyurdu . Şirket ayrıca, yaklaşan akıllı telefon serisinin telefonun arka tasarımını ortaya çıkaran görselini de paylaştı.

Huawei tarafından paylaşılan tanıtım afişine göre yeni telefonun genel görünümü, çerçevesi, uzun ve oval artı olarak dairesel üçlü kamera sistemine sahip arka kamera modülü ile Huawei P60 serisine benziyor. İlginç bir şekilde, telefonun arka panelinin her yerinde vegan deri kaplama gibi görünen yepyeni bir “Nova” yazılı dokusu var. Huawei ve Nova logolu arka panel rengini yansıtıyor.

Huawei’nin lansman etkinliği için kullandığı “Çekim yapmaya cesaret edin, olağanüstü olmaya cesaret edin” sloganı, yeni telefonun olağanüstü kamera özelliklerine sahip olacağını ve muhtemelen önceki modellerden bile daha iyi olacağını gösteriyor.

Bir sızıntıya göre Nova 11 serisi, kullanıcıların kameranın açıklığını ayarlamasına ve kameradan geçen ışık miktarını seçmesine olanak tanıyan değişken diyaframlı kamera teknolojisini kullanacak. Bu özellik, geniş bir diyafram açıklığının arka planı bulanıklaştırabileceği ve odak noktasını belirleyebileceği portre çekimleri için ideal.

Nova 11 serisi ayrıca ana kamera sensörü için ultra parlak bir gece fotoğrafçılığı deneyimi sağlayan bir RYYB renk dizisine sahip olacak. Bu özellik, düşük ışık koşullarında çekilen görüntülerin kalitesini artırarak onları daha parlak ve canlı hale getiriyor. Performans açısından, Nova 11 serisinin, güçlü performans sağlamayı vaat eden bir Qualcomm işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor.

Nova 11 serisine ek olarak Huawei , etkinlik sırasında yeni bir akıllı saat ve diğer heyecan verici ürünlerini de tanıtacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu