Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 10 Lite benchmark testinde göründü

Merakla beklenen ve bir süredir haberlerini paylaştığımız Samsung’un yeni telefonu Galaxy Note 10 Lite benchmark testinde resmen ortaya çıktı…

Samsung bundan yıllar önce “mini” adı altında amiral gemisi modellerin alt modellerini yapması ile öne çıkmıştı. O dönemde Güney Koreli üreticiyi çok eleştirmiştik çünkü Galaxy S5 gibi güçlü bir telefon yaptıktan sonra Galaxy S5 mini çok alt segment bir cihaz olarak kalıyordu ve açıkçası Galaxy  serisini de kötülüyordu. Bu durumu anlayan ve son dönemde amiral gemisi modellerin ismine “e” harifini koymaya başlayan Samsung bugün Galaxy Note 10 Lite benchmark testi ile karşımızda.

İsim konusunda halen bir kararsızlık olsa da yeni telefon Exynos 9810 yonga seti ve 6GB RAM gücü ile karşımıza çıktı. Bu yonga seti Galaxy Note 9‘da kullanılan 10 nanometre üretim sürecine sahip bir yonga seti ve halen çok güçlü bir yonga seti. Anladığımız kadarıyla Samsung hem elindeki yonga setlerini bitirmek hem de farklı bir tat bırakmak için böyle bir yola gidiyor.

Sızan görsele göre telefon Android 10 güncellemesi ile gelecek. Güney Koreli kaynaklara göre telefonda S-Pen teknolojisi olacak. Bunun da Samsung’un bu pazardaki rakipsizliğini perçinleyeceği anlamına geliyor. Biz telefonun Galaxy Note 9‘dan pahalı mı yoksa ucuz mu olacağını merak ediyoruz. Telefonun Aralık ayı içinde tanıtılacağı belirtiliyor. Bakalım Samsung bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu