Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Peynir Ekmek Gibi Güncelleme Dağıtıyor! Samsung Galaxy Note 20


Haftalardır güncelleme üzerine güncelleme yayınlayan Güney Koreli şirket, Samsung Galaxy Note 20 için Mart 2021 güvenlik yamasını yayınladı.

Haftalardır güncelleme üzerine güncelleme yayınlayarak rakiplerini adeta çatlatan Güney Koreli şirket Samsung başarıl ıbir şekilde yoluna devam ediyor. Akıllı telefon pazarını 2020’nin dördüncü çeyreğinde Apple’a kaptıran şirket, azmi ile liderliği yeniden alacak gibi görünüyor. Android 11 tabanlı güncellemelerin yanı sıra güvenlik güncellemeleri ile kullanıcılarını tatmin etmeye devam eden şirket, yeni amiral gemileri ile de ortalığı kasıp kavuruyor. Yeni amiral gemilerinin yanı sıra katlanabilir telefon modelleri ile de adından epey söz ettirecek olan şirket, pek çok yenilik ile ilerleyen aylarda adeta düşman çatlatacak. Ünlü şirket Samsung Galaxy Note 20 serisi için yeni bir güvenlik güncellemesi yayınlandı.

Mart ayına girmemiz ile birlikte pek çok firma akıllı telefonları için Mart 2021 güvenlik güncellemeleri yayınlamaya başladı. Bu firmaların arasında Samsung’da başı çekti. Ünlü şirket haftalardır deli gibi güncellemeler yayınlayarak eski yeni demeden tüm kullanıcılarının yüzünü güldürürken telefonlara da adeta kan adeta can geldi. Yayınlanan güncellemeler güvenlliğin yanı sıra çeşitli hataları da ortadan kaldırarak telefonların daha istikrarlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Yeni yayınlanan Mart 2021 güvenlik yaması da birer birer telefonlara gelmeye başladı.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 Serisi Mart 2021 Güvenlik Yaması Aldı

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberlerde Galaxy Fold, Galaxy Tab 7 ve Galaxy A8 olmak üzere birçok akıllı telefonun ve tabletin Mart 2021 güvenlik yamasını aldığından bahsetmiştik. Şirket şimdi de Galaxy Note 20 serisi için güvenlik yamasını yayınlayarak kullanıcıları daha refah bir ortama kavuşturdu. Güncelleme yine telefon serisi üzerindeki bir dizi hatayı giderirken bazı yenilikleri de kullanıcılara sundu. N97xFXXU6FUBD ve N986BXXS1DUC1 sürüm numaraları ile yayınlanan güncelleme yaklaşık 1GB dosya boyutuna sahip. Güncellemenin bazı yenilikler getirdiğini belirtmiştik. Bu yenilikler de özel paylaşımlar ve göz rahatlığı için bazı iyileştirmeler olarak duyuruldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu