Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuawei

IFA 2018: Huawei, Honor Magic 2 ile bombayı patlattı

Huawei, Honor markasıyla IFA 2018’de adeta gövde gösterisi yaptı. Amiral gemi telefonu Honor Play’i çok uygun fiyattan Avrupa’ya getiren Huawei’in asıl sürprizi Honor Magic 2 oldu. Prototip çalışması IFA 2018’de sergilenen Honor Magic2 şimdiden fuarın en çok konuşulan telefonu oldu. Kızaklı yapısıyla Oppo Find X’e rakip olacak telefonun çok daha uygun bir fiyattan satışa sunulacağı muhtemel görünüyor.

Honor Magic 2 herkesi şaşırttı

Honor Magic2 rakipleri Oppo Find X ve Vivo Nex gibi çerçevesiz ve ekranda herhangi bir çentik yer almıyor. Telefonda ön kamera Find X’teki gibi kaydırarak ortaya çıkıyor. Ancak bunu elle yapmak zorundasınız.

Henüz prototip aşamasında olan Magic 2’de çift arka kamera yer alıyor. Kameraların konumu ise şimdilik bilinmiyor. Arka tarafta iki kamerayı içerisinde alabilecek kadar bir yuvarlak alan göze çarpıyor. Belki de telefonun son halinde bu iki kamera kızaklı yapı üzeri konumlandırılabilir.

Magic 2, 40 W‘lık hızlı şarj desteğine sahip olan Magic Charge özelliğiyle geliyor. Huawei, 15 katmanlı güvenlik koruma sistemi ve şarj sistemindeki üç kritik parçanın otomatik olarak tanımlanması sayesinde hızlı şarjın oldukça güvenli olduğunu belirtti.

Gelelim bir diğer sürprize. Magic 2 tanıtımı IFA 2018’de yapılacak Kirin 980 işlemcisinden güç alacak. Dünyanın 7 nm üretim sürecine sahip ilk işlemcisi hakkında tüm detayları kısa süre içerisinde sizlere aktaracağız. Magic 2’nin yılın son çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu