Güncel Teknoloji HaberleriKripto ParaMobirollerTeknoloji

Bitcoin 100.000 Dolar Olur Mu? Hayal Gibi!


Kriptoların çalkantılı süreci devam ediyor. Bitcoin bu süreçte ağır darbeler alsa da konumunu koruyor. Peki, 100.000 dolar bandı aşılır mı?

Kripto para birimleri Salı günü ağır bir darbe almıştı. Bu süreçte yatırımcıları korkutan borsa kısa sürede toplanmaya başlamıştı. Ancak bu tüm çalkantıya rağmen Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin fiyatının artacağı söyleniyor. Hatta yıl sonuna kadar kripto paraların şahlanacağı ön görülüyor.

Bitcoin 100.000 dolar bandını görür mü? Olur mu böyle bir şey?

Bloomberg analisti Mike McGlone’un tahminine göre yıl sonuna kadar Bitcoin’in fiyatı 100.000 dolara, Ethereum ise 5.000 dolara yükselebilir. Analist, Bitcoin’in 60.000 dolardan 30.000 dolara neredeyse yarıya inmesi sonrasında yeniden yükselmesinden dolayı bu öngörüde bulunduğunu belirtiyor. Yani bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Bu tip tahminler Bitcoin’e olan talebi artıracağı gibi pazara daha fazla yatırımcının girmesine neden olabilir. Analist, daha muhafazakar varlıklarla birlikte Bitcoin’in yatırım çekiciliğine işaret ederek, “Grafikimiz, Bitcoin-Altın-Tahvil Endeksinin 2015’in sonundan, özellikle 2020’nin başından bu yana S&P 500’den daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.” dedi.

Kripto para

Kripto para birimlerindeki bu çalkantılı sürecin daha ne kadar süreceği ve geleceğinin nasıl olacağını kestirmek güç. Bir Tweet ile dibi gören para birimine güvenmek ne kadar mantıklı orası da ayrı bir muamma. Bu pazara girmek istiyorsanız borçla veya tüm birikiminizle girmemenizde fayda var.

Kripto paraları bazı ülkeler tamamen yasaklamaya başladı bile. Bu bir balon da olabilir. Balon en tepe zirvesine kadar şişip patladığında borsaların durumun tahmin etmek bile istemiyoruz. Bakalım söylendiği gibi kripto paralar bir gelecek mi olacak yoksa yıldızı bir süre sonra sönecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu