GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Buds Air 2, Pil Ömründe Rekor Kıracak!

realme lansmanlarına son sürat devam ediyor. Öbür hafta Hindistan’da Narzo 30 modelinin kılıflarıyla realme Buds Air 2 tanıtılacak.

realme Hindistan, 24 Şubat’ta satışa sunulacak olan yeni telefon realme Narzo 30’un kılıfları ve realme Buds Air 2 kulaklıkların duyurusunu yaptı. Yeni ürün tanıtımı için realme, ABD’li DJ grubu The Chainsmokers ile ortaklaşa çalıştı.

Buds Air Pro ANC (Aktif Gürültü Kontrolü) desteğine sahipken temel Buds Air bu özelliğe sahip değildi. Ancak bu yılki Buds Air 2 bu özelliğe sahip olacak. Ayrıca bu yeni kulaklık daha güçlü bas ve daha net ses çıkışına sahip olacak. Ses netliği için 10nm Diamon Karbon (DLC) sürücülerle birlikte gelecek.

Buds Air 2, ANC kapalıyken 25 saatlik daha uzun bir pil ömrü sağlayacak. ANC etkinleştirildiğinde 22,5 saatlik oynatma süresi olacaktır. Sadece 10 dakika şarj ederek, Buds Air 2, 2 saat süre dayanabilecek. Ayrıca oyun oynamayı sevenler için 88ms düşük gecikme süresiyle daha iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor. Realme, yeni kulaklıkların benzersiz ve daha iyi bir tasarıma sahip olduğunu ve siyah beyaz renklerde satışa sunulacağını belirtiyor.

realme’nin üç kulaklığı Buds Air Neo, Buds Air ve Buds Air Pro uygun fiyatıyla oldukça fazla talep görüyor. Sırasıyla 34 Dolar, 55 Dolar ve 69 Dolar fiyat etiketiyle satılıyor. Bu yeni ürünün fiyatı ise şimdilik bilinmiyor. Global ve Türkiye fiyatı ortaya çıktığında sizlerle paylaşacğız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu