Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme 12 Apple’dan İlham Alan Bir Özelliği Sunacak

realme 12 modeli için özellik tablosu netleşiyor. Firmanın paylaşımı, Apple'ın 15 serisiyle tanıttığı buton özelliğinin aynısı.

realme, realme 12 5G ve realme 12+ 5G cihazlarını 6 Mart’ta Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmandan önce realme, realme 12 5G modeli için özelleştirilebilir işlevselliğe sahip bir “Dinamik Düğme” olan benzersiz bir özelliğin tanıtımını yaptı.

Düğmenin kesin yapısı henüz tam olarak açıklanmayı beklese de, görseller bunun muhtemelen telefonun güç düğmesi olduğuna işaret ediyor. Bu düğmenin çeşitli hızlı eylemler için programlanabilir olduğu görülmekte.

Tanıtım görseli, kamera deklanşörü, el feneri, sessiz mod, uçak modu ve rahatsız etmeme ayarları gibi kontrol fonksiyonlarına işaret ediyor.

Bu Dinamik Düğme konsepti, şu anda üst düzey iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleriyle sınırlı bir özellik olan Apple’ın Eylem Düğmesi ile paralellik gösteriyor.

realme’nin benzer bir özelliği benimsemesi, bu tür işlevleri daha uygun fiyatlı akıllı telefon segmentlerine sunabilir.

Realme, Apple iPhone’larda görülen tasarım ipuçlarını ve özellikleri birleştirme konusunda bir geçmişe sahip. Örneğin bütçe dostu Narzo N53, iPhone’ları anımsatan bir kamera modülüne sahipken realme C53, görsel olarak Apple’ın Dynamic Island’ına benzeyen “Mini Kapsül” özelliğine sahipti.

Akıllı telefon bir süre önce Geekbench veritabanında ortaya çıktı. listesi, akıllı telefonun 8 GB RAM ile gelen MediaTek Dimensity 6100+ işlemcisi ile donatıldığını ortaya çıkardı.

Şu ana kadar bildiklerimize göre vanilya versiyonu ayrıca 5.000mAh pil paketi sunuyor ve arkasında 108 megapiksel birincil sensör bulunuyor. realme 12 5G ile ilgili ayrıntılar hala kısıtlı ancak hem kendisi hem de realme 12+ 5G, 29 Şubat’tan itibaren ön siparişe açıldı. İlgilenenler sıraya girmek için resmi realme web sitesini ziyaret edebilirler.

6 Mart lansman tarihi yaklaşırken realme, realme 12 5G ve ilgi çekici Dinamik Düğmesi hakkında yavaş yavaş daha fazla bilgi açıklayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu