GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Tamir Meraklılarının Alet Çantasına Xiaomi Tornavida Seti…

Xiaomi artık her eve lazım olan gereçleri de üretiyor. Bu kez Xiaomi Tornavida Seti gündeme bomba gibi düştü. Mi Tornavida Kiti çok uygun fiyatlı.

Xiaomi, bu yılın Mayıs ayında, Hindistan’da, 999 yuan (13 $) gibi makul bir fiyatla kitle fonlaması kapsamında Xiaomi Tornavida Seti gibi oldukça ilginç bir ürünü piyasaya sürdü. Kitle fonlaması çalışması sırasında satın alamayanlar  için Xiaomi, şimdi açık satışa sunulan Mi Hassas Tornavida Kitini küresel mağazalara sundu. Şu anda mi.com’da 1,299 yuan (17 $) fiyatla satılıyor.

Global pazarda Mi Precision Screwdriver Kit adıyla satılacak olan ürün, alüminyum alaşımlı kapakla kaplı 24 pas önleyici hassas uçla birlikte geliyor. Alüminyum alaşımlı kulplu saklama için manyetik bir kutuya sahiptir. Kuvars saatler, dizüstü bilgisayarlar, kameralar, radyolar, bilgisayarlar, cep telefonları, drone’lar gibi geleneksel ev aletleri için uygundur.

Sapın dönen bir kapağı vardır ve daha iyi bir tutuş için kaymayı önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Uçlar, mükemmel kullanım için süper yüksek hassasiyet sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kapak, rahat kavrama deneyimi için pürüzsüz kavisli kenarlara sahiptir. Ter ve korozyona karşı dayanıklıdır. Elektrikle çalışan bu set için USB giriş noktası mevcuttur ve şarj edilerek kullanılır.

350 mAh batarya, 400 vidaya kadar sıkmak veya gevşetmek için kullanılabilir. Şarj için USB-C bağlantı noktası tutacağın üst kısmındadır ve tamamen şarj olması 160-200 dakika sürer. Aşağıda onunla birlikte gelen vida uçları verilmiştir:

PH000, PH00, PH0, PH1, SL1.5, SL2.0, H0.7, H0.9, H1.5, H2.0, P2, P5, 2.3, W1.5, Y0.6, Y1, T2, T3, T4, T5H, T6H, T8H, T9H, and T10H.

Xiaomi, tornavidanın 13 pil güvenlik testinden geçtiğini ve şarj korumasına sahip olduğunu duyurdu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu