Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Moto G Play (2024) Teknik Özellikleri Açığa Çıktı

Moto G Play (2024) teknik özellikleri açığa çıktı. Tüm sızıntıları beraberinde tasarımını da görme şansını yakaladık.

Geçtiğimiz Aralık ayında tanıtılan Motorola Moto G Play’in (2023) bir halefi bekleniyor. Motorola henüz Moto G Play (2024) hakkında hiçbir şey açıklamadı ancak OnLeaks ve SMARTmania sayesinde akıllı telefonun nasıl görüneceğini biliyoruz.

Motorola Moto G Play (2024), ortalanmış delikli bir ekrana sahip ve beklendiği gibi kalın bir ekran/gövde oranına sahip. Arkasında iki daireli dikdörtgen bir kamera çıkıntısı var, ancak diğeri flaş için olduğundan yalnızca birinde kamera bulunuyor. Moto G Play’in (2023) üç arka kamerası vardı.

Modelde sağ tarafta ses düğmesi ve güç tuşu, solda ise SIM kart yuvası bulunan düz çerçeveler yer alıyor. Güç düğmesi aynı zamanda parmak izi tarayıcısı olarak da görev yapacak.

Akıllı telefonun alt kısmında bir USB-C bağlantı noktası, yanında bir mikrofon ve hoparlör, üst kısmında ise 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Kaynak ayrıca bazı özellikleri de paylaştı. Cihaz Snapdragon işlemciden güç alacak ancak 5G bağlantısını destekleyip desteklemeyeceği belli değil. Akıllı telefon, Android 13’le geliyor ve 4 GB RAM ile 64 GB genişletilebilir depolama alanına sahip olacak, ancak muhtemelen daha fazla bellek seçeneği olacak.

Motorola, yeni cihazında, 6,5″ FullHD+ 90Hz LCD ekrana ve 15W şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olacak. Arkadaki ana kamerası 50MP sensör kullanacak, öndeki selfie kamerası ise 8MP sensör kullanacak.

Telefon birden fazla renkte gelecek ancak sızdırılan görseller bize Sapphire Blue versiyonunun olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonun ABD’de 169 dolara mal olacağı söyleniyor ve gelecek ay resmiyete çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu