Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG G7 özellikleri ve tanıtım tarihi hakkında önemli bilgiler geldi

LG G7 özellikleri ve tanıtım tarihi hakkında güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass (namı diğer @evleaks), VentureBeat sitesinde önemli bilgilerin yer aldığı bir yazı kaleme aldı. Tabii LG’nin bir sonraki tepe modelinde farklı bir isimlendirmeye geçiş yapacağı yönünde iddialar yok değil, ancak bu yönde daha fazla sızıntı gelene kadar telefona G7 demeyi tercih edeceğiz.

LG G7 özellikleri özellikleri neler olacak?

LG G6, geçen yıl şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıldı. Bu yıl aynı etkinlikte LG V30’un gelişmiş bir versiyonunu göreceğiz. Evan Blass’ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre LG G7 haziran ayında tanıtılacak. Telefon şu an şirket içerisinde Judy kod adını taşıyor.

LG G7 özellikleri
LG G7 özellikleri

LG G7 beklendiği gibi Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak. Telefonda 4GB RAM/64GB dahili depolama kullanılacak. Plus ya da S modelinde ise 6GB RAM/128GB dahili depolama yer alacak.

Judy kod adlı telefonda 6.1 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü HDR 10 desteğine sahip yeni bir ekran kullanılacak.  “MLCD +” teknolojisine sahip olan yeni ekran, RGBW altpiksel matrisini kullanacak. Yeni ekran, standart IPS LCD panellerden % 35 daha az güç tüketirken, 800 nit yüksek parlaklığa erişebiliyor.

LG G7’de çift arka kamera göreceğiz. 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak kameraların ikisi de f/1.6 diyafram açıklığına sahip olacak. Kameralardan birinin bu defa telefoto sensör olup portre modu ve optik yakınlaştırma gerçekleştirmesi bekleniyor. IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, stereo hoparlör, kablosuz hızlı şarj ve kamera yapay zeka, dijital asistan ve ses tanıma LG G7’de göreceğimiz diğer gelişmeler olacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/tum-zamanlarin-en-kotu-10-android-telefonu/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu