Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

6.000 mAh’den yüksek olan bir Xiaomi telefonu geliyor!!!

Akıllı telefonları ile pazarda bir hayli ses getiren Xiaomi, şimdi de 6.000 mAh üzerinde bir pile sahip telefon geliştiriyor.

Günümüzde akıllı telefonlar artık elimizden düşüremediğimiz bir teknoloji haline geldi. Şartlar ne olursa olsun her alanda kullandığımız bu telefonlar,bizleri bazen yarı yolda bırakabiliyor. Ancak önümüzdeki yıllarda bu sorun tamamen ortadan kalkacak gibi görünüyor. Son zamanların en üretken şirketlerinden biri olan Xiaomi, neredeyse şarjınızın iki gün gitmesine olanak tanıyan 6.000 mAh’in üzerinde bir telefon üzerine çalışmaya başladı.

Piyasada halihazırda yüksek pil kapasitelerine sahip cihazlar zaten bulunuyor. Örnek verecek olursak Samsung, hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda 7.000 mAh’lik devasa bataryaya sahip M51 modelini piyasaya sürmüştü. Hızla yaygınlaşan bu devasa pil kapasitelerini, önümüzdeki günlerde Xiaomi cephesinde de görmeye başlayacağız.

Bugün 3C sertifika sitesi, 5.900 mAh’lik bir Xiaomi telefonunun varlığını onayladı. Bildiğiniz üzere tipik pil kapasiteleri, nominal kapasitelere nazaran daha yüksek değerlere sahip olur. Bu da demek oluyor ki Xiaomi’nin yeni cihazı, 6.000 mAh veya daha üzerinde bir pil kapasitesi ile karşımıza çıkacak. Hatta bunu yuvarlama yapacak olursak 7.000’li civarlarda da görebiliriz.

Şu an itibariyle bu telefonun adı bilinmiyor. Ancak söylentilere göre cihazın orta segmentte yer alması bekleniyor. Muhtemelen daha sonrada amiral gemisi cihazlara gelecektir. Bakalım Çinli üretici yeni telefonlarında nasıl bir yapılandırmaya yer verecek? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu