Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S21 FE Cephesinden Bir Kez Daha Kötü Haberler Gelmeye Başladı

Samsung Galaxy S21 FE modeli için sabırlar artık tükeniyor. Telefon gelecek hafta tanıtılsa dahi satış süreci için epey bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy S21 FE şirketin 2021 yılındaki en önemli telefonlarından biri olacaktır. Galaxy S21 serisine benzeyecek telefon, fiyat tarafında ise çok daha düşük seviyeden tüketicilerle buluşacak. Fakat gelin görün ki Galaxy S21 FE’nin durumu tam da yılan hikayesine döndü. Telefon hakkında bugüne kadar bir sürü rapor aldık. Birkaç kez “iptal edildi”den “iptal edilmedi”ğine kadar.

Galaxy S21 FE’yi takip ediyorsanız telefona dair son gelişmelerden haberdar olmalısınız. Samsung mağazalarında telefon için raflarda düzenlenmeye başladı. Samsung’un bazı tanıtımlarında da rol alan Galaxy S21 FE son bir rapora göre 8 Eylül tarihinde tanıtılacak.

Samsung Galaxy S21 FE

Front Page Tech sitesinde karşımıza çıkan bir haber Galaxy S21 FE’nin 29 Ekim tarihinde satışa sunulacağı bilgisini içeriyor. Siteye göre telefon 20 Ekim tarihinde de ön sipariş toplamaya başlayacak. Evet evet yanlış okumadınız ekim ayından söz ediyoruz ve son rapor satış sürecinin elli gün sonra başlayacağını bildiriyor.

Galaxy S21 FE’nin ekim ayı sonunda raflardaki yerini alması satışları olumsuz etkileyebilir. Xiaomi 11T serisi çoktan tanıtılmış olacak. Bunun yanında Xiaomi 12 ve Samsung cephesinde Galaxy S22 serisi iyice yaklaşmış olacak. Kullanıcılar beklemişken bu modelleri de görmek isteyebilir. Satış tarihi pek ideal görünmeyebilir, fakat agresif bir fiyat etiketi ile Galaxy S21 FE yine kullanıcıların ilgisini fazlasıyla çekebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu