Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerSamsungTeknoloji

Huawei dışarı, Samsung içeri!!!

5G altyapısı ile ilgili dünyanın en önemli üreticilerinden birisi olan Huawei oldukça zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerin başlangıcı ise sizlerle daha önceden paylaştığımız Huawei CFO‘sunun Kanada’da İran Ambargosunu delme iddiası ile yakalanması ve Polonya‘da iki Huawei çalışanının da bilgi güvenliği suçlaması ile yakalanması üzerine bir anda dünya (Türkiye değil) teknoloji gündemine oturan Huawei Samsung ile olan rekabetinde Samsung için bir fırsat yaratmış gibi görünüyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Samsung rekabetinde koz Samsung’a geçiyor!

Bildiğiniz gibi Trump Hükumeti Huawei markasının ülkesinde 5G altyapısı oluşturmasının önüne geçen bir karara imza attı. Samsung ise bu konuda yatırım yapacağını açıkladı ve ilk etapta 20 milyar dolarlık bir Ar-Ge yatırımını da bu alana aktaracağını duyurdu. Bununla birlikte çok önemli bir gelişme oldu ve genellikle Huawei ürünleri kullanan Fransız taşıyıcı Orange, ilk 5G testlerini Samsung ekipmanlarını kullanarak bu yılın başlarında yapacağını duyurdu.

Bir şirketin aleyhine ola bir durum bir başka şirketin lehine olur sözünün bir benzerinin yaşadığını görüyoruz. Bakalım bu rekabet bize neler gösterecek?

Huawei CFO’su kefaletle serbest bırakıldı! Peki şimdi ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu